iPhone 15 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

iPhone 15 Ultra 2

Apple, iPhone 14 serisinde yaşadığı sıkıntıları iPhone 15’de yaşamamak için, yeni akıllı telefonun çalışmalarına çok erken başlıyor.

iPhone 15 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Dünyanın en popüler akıllı telefon modeli olan iPhone, en son Eylül ayında karşımıza iPhone 14 serisi ile çıkmıştı. Bünyesinde 4 farklı model barındıran iPhone 14 serisi, özellikle iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleriyle dikkatleri üzerine çekti.

iPhone fiyatlarında artış

Standart iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinde, Apple A15 Bionic yonga setini tercih ederek yoğun eleştiri alan Amerikalı teknoloji devi, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde ise A16 Bionic yonga setine geçmişti.

iPhone 15 Ultra 2

iPhone 15 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Bununla birlikte, A16 yonga setlerinin de kusursuz olduğunu söyleyemeyiz. Performans ve verimlilik anlamında yeterli güce sahip olmayan bu yonga setlerinin, Apple tarafından bazı sorunların üzerini örtmek için kesintilere gitmesi nedeniyle bu seviyeye indiği söylentileri devam ediyor. Bu durum ne ölçüde doğru bilinmez ancak bir gerçek var ki Apple, bir sonraki akıllı telefon serisinde bu türden sorunlarla uğraşmak istemiyor.

Apple iPhone 15

Yarın yani 29 Aralık 2022 tarihi itibariyle, TSMC 3nm çip üretimine başlayacak. Tabi bunun anlamı, Apple’ın A17 Bionic yonga seti için de yarın önemli bir gün olacak. Nitekim Amerikalı teknoloji devi, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde kullanacağı A17 Bionic yonga setinden tam performans almayı ve bu telefonları tüm zamanların en güçlü akıllı telefonları yapmayı hedefliyor.

Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition resmen tanıtıldı