iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

İPhone 14 serisi, 2022 serisinde en popüler ikinci model olarak ortaya çıkan iPhone 14 Pro modeliyle bu ay piyasaya sürüldü. Ancak sorunlar devam ediyor. İşte detaylar.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj özelliğinin telefonun kalın kamera muhafazası tarafından engellendiğine dair spekülasyonlar var. Sorunu vurgulamak için çeşitli forumlarda kullanıcılar tarafından çok sayıda şikayette bulunuldu. Bazı cihazların akıllı telefonu şarj etmesini engelleyen kamera çıkıntısı ile kablosuz şarj cihazları ile söz konusu cihaz arasında bir uyumluluk eksikliği olduğunu iddia ediyorlar. iPhone 14 Pro’nun büyük kamera çıkıntısı, öncekilerden ayırt edici bir dış özellik. Kameralar daha fazla güçle geliyor, ancak kullanıcılar üçüncü taraf uygulamaları kullanırken kontrol edilemeyen titreme bildiriyor. Engebeli kamera kurulumu, kablosuz şarj cihazlarıyla uyumluluk sorunlarına da neden olabilir.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Piunikaweb tarafından konuyla ilgili birden fazla platformdan kullanıcı raporlarının bir araya getirilmesi yapıldı. Çoğu manyetik şarj cihazının kasayı ayırması ve şarj için telefonu yerinde tutması zor. Bu kategoride etkilenen kablosuz şarj cihazlarının markaları hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta. Ayrıca iPhone 14 Max veya iPhone 14 için henüz benzer bir şikayet bildirilmediğini de belirtmekte fayda var.  Cihaz henüz birkaç haftalık ve bu sorunu bildiren kullanıcı sayısı, yeni alıcılar modeli aldıkça önümüzdeki haftalarda muhtemelen artacaktır.

Inter, Terra Luna’nın yaratıcısı için kırmızı bülten çıkardı