iPhone 13 Türkiye fiyatı dudak uçuklatacak

iPhone 13 Türkiye fiyatı dudak uçuklatacak

Apple’ın önümüzdeki çeyrekte satışa sunacağı yeni nesil iPhone modelleri Türkiye fiyatı ile can sıkabilir. Peki iPhone 13 ülkemizde kaç TL’den satışa çıkacak? İşte ayrıntılar.

iPhone 13 Türkiye fiyatı dudak uçuklatacak. Gerçi son birkaç senedir satışa çıkan iPhone modellerinin hemen hepsi dudak uçuklatacak etiketlere sahipti. Keza iPhone 12 mini bile 9.999 TL gibi saçma bir fiyattan satışa sunulmuştu. iPhone 12 Pro Max’ın üst seviye versiyonlarında ise fiyat etiketi 20.000 TL’ye yaklaşıyordu.

Peki yeni nesil iPhone modellerinde bizleri nasıl bir fiyat denklemi bekliyor? Son dönemde iPhone 13 modelleri ile ilgili söylentiler hayli arttı. Özellikle de fiyat tarafında birçok raporla karşılaşıyoruz.

iPhone 13 Türkiye fiyatı dudak uçuklatacak

Apple muhtemelen iPhone 13 modellerinin fiyatlarını 12 serisi ile aynı tutacaktır. Elbette bu söylediğimiz ABD ve Avrupa ülkeleri için geçerli. Peki Türkiye fiyatı ne olacak?

Malum, dolarda ani bir yükseliş olmasa bile Apple dolar kurunu hep yukarıdan hesaplıyor. Yani mini modelin bile 11 bin TL’ye yakın bir etiketle geleceğini söyleyebiliriz. Muhtemelen iPhone 13 Pro Max’in en yüksek dahili depolama alanına sahip versiyonu da 20 bin TL’yi rahat bir şekilde aşacaktır.

Eğer büyük bir sürpriz olmazsa kısa vadede akıllı telefon fiyatlarının düşmesi pek de muhtemel görünmüyor. Elbette yine de umudumuz var. Belki Apple fiyatları Türkiye’de de sabit tutar. Bu küçük ama güzel bir ihtimal.

Puma, meşhur ‘Animal Crossing’ oyunu temalı spor ayakkabı ve kıyafet üretecek