iPhone 13 fiyatları düşecek mi? İşte cevabı

iPhone 15

Malum iPhone 14 kısa süre önce raflardaki yerini aldı. Peki iPhone 14’ün çıkışı sonrasında iPhone 13 fiyatları düşecek mi? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

iPhone 13 fiyatları düşecek mi? İşte cevabı! Son dönemde ekonomi tarafında olumlu bir etki söz konusu. Genele bakıldığında sürekli artan bir kur oranıyla karşı karşıyaydık. Hatta kısa bir süre öncesinde dolar kuru 19 TL seviyelerine kadar tırmanmıştı. Sonrasında alınan tedbirler sayesinde kur dengesi yavaş yavaş sağlanmaya başladı.

iphone 14 pro

Hali hazırda döviz kurlarında belli bir düşüş trendi söz konusu. Şu sıralar dolar 18.2 TL seviyelerine kadar düşmüş durumda. Muhtemelen önümüzdeki süreçte bu düşüş eğilimi bir süre daha devam edebilir.

Peki bu düşüş telefon fiyatlarına nasıl yansıyacak? Hemen bu durumu da açıklayalım. Kurların düşüşüne bağlı olarak hali hazırda bazı telefon modellerinin fiyatı zaten düşmüş durumda. Özellikle Android tarafındaki cihazlarda bariz fiyat düşüşleri söz konusu.

iPhone 13

iPhone 13 fiyatları düşecek mi? İşte cevabı

Peki şimdi gelelim asıl soruya. iPhone 13 fiyatları yakın zamanda düşer mi? Bilindiği üzere Apple diğer üreticiler gibi fiyatlarla sürekli oynayan bir firma değil. Son olarak fiyat baremini yüksek kur seviyesine göre ayarlayan Apple bunun üzerine bir düzenleme daha yapmadı.

iPhone 14 Plus

Cupertino merkezli şirketin önümüzdeki Mart ayında çeşitli ürünler tanıtacağı iddia ediliyor. Bu ürün tanıtımlarının akabinde Apple Store Türkiye’de de bazı güncellemelere gidilebilir. Yani Mart ayından önce iPhone modellerinin fiyatlarının düşmesi pek de olası görünmüyor diyebiliriz.

iPhone 13 fiyatları düşecek mi? İşte cevabı