iPhone 11 özellikleri hakkında ilk bilgiler geldi!

iPhone 11

iPhone 11 özellikleri hakkında bugün ilk bilgiler geldi. Bakalım iPhone 11 özellikleri neler olacak? İşte karşınızda yeni iPhone’un tüm detayları!

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak. Geçtiğimiz yıl, iPhone Xr, iPhone Xs ve iPhone Xs Max olmak üzere üç farklı model tanıtan Apple’ın bu yılda da aynı politikayı izleyeceği söyleniyor. 3 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacak olan Apple, bu modellerde Apple A13 yonga setine yer verecek.

3D Touch teknolojisini artık sonlandıracak olan firma, yeni Taptic Engine sayesinde 3D Touch’a benzeyen bir deneyim sunacak. iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinde uzun zamandır söylenen üçlü kamera kurulumu yer alacak. Apple “nihayet” yeni modelleri ile geniş açılı lense yer verecek.

Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri sızdı!

Bu lens, Akıllı Çerçeve adı verilen yeni bir özelliği etkinleştirecek geniş açılı bir mercek olacak. Bu özellik, resimler ve videolarda çerçeveli alanın çevresindeki alanı yakalayacak ve daha sonra kullanıcıların çerçeveyi ayarlamasına veya otomatik perspektif gerçekleştirip düzenlemesine imkan sunacak.

Ayrıca amiral gemisi modelerin 120 FPS Slo-Mo video çekeceği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Video konusunda yine bir sıçrama olmayacak ve 4K 60 FPS çekim opsiyonu sunulacak. Ön kamera konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Umarız Apple, geniş açılı lensi ön kamerasına da ekler.

iPhone 11