iPhone SE 2 için yeni bilgiler geldi!

iphone se 2

Apple’ın iPhone SE 2 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. iPhone 8 tasarımına sahip 2. nesil iPhone SE bakalım ne zaman gelecek?

Apple, iPhone 7 döneminde 4 inç telefonları sevenler için iPhone SE modelini satışa sunmuştu. Küçük canavar olarak isimlendirilen bu modelin maalesef ki devamı gelmemişti. Her yıl iddiaları ile bizleri güldüren analist olduğu söylenen Ming-Chi Kuo, bu yılda da iPhone SE 2 için iddialarını sıraladı.

16 inç MacBook Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

Her yıl Ming-Chi Kuo’dan SE 2 hakkında bir takım iddialar geliyor ve bu iddialar her zaman asılsız çıkıyordu. Ancak Ming-Chi Kuo bu sefer kendinden çok emin konuşuyor. Ming-Chi Kuo’ya göre; iPhone 8 tasarımına sahip yeni SE, 2020 yılının ilk yarısında satışa sunulacak. Tasarımsal açıdan iPhone 8’i andıracağını söyleyen Ming-Chi Kuo, bu modelde üçlü kamera kurulumunun yer alacağını belirtiyor.

iPhone SE 2

iPhone 11 modellerinde olduğu gibi 12 Megapiksel ana + 12 Megapiksel geniş açılı + derinlik algılama için ToF sensörünü barındıracak olan bu model, gücünü Apple A13 yonga setinden alacak. 3 GB RAM ile geleceği tahmin edilen bu modelin, iPhone 11’den daha uygun fiyatla satışa sunulacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

iPhone 11 gibi renk renk geleceğini düşündüğümüz bu model 4.7 inç büyüklüğünde 750 x 1334 çözünürlüğünde LCD ekrana sahip olacak. Bu ekranda 3D Touch teknolojisi maalesef ki yer almayacak.

1.821 mAh kapasitesinde bataryadan besleneceği söylenen telefonun, Apple logosu iPhone 11’de olduğu gibi ortaya konumlandırılacak.