iPad Air Kuyruğu

ipad air

En son nesil iPadler dün itibariyle ABD başta olmak üzere birkaç ülkede satışa sunuldu. Yeni iPad tecrübesini bir an önce edinmek isteyen kullanıcılar ise Apple mağazası önünde saatlerce bekledi.

Uzun bir bekleyiş sonrasında yeni iPad Air’e sahip olmayı başaran Rachelle P. Nigro, “Harika hissediyorum. Yeni iPad’e sahip olduğum için çok heyecanlıyım.” şeklinde konuştu. iPad Air’e sahip olabilmek için Rusya’nın başkenti Moskova’dan gelen Alex Patsay, “Bunun gerçekten güzel bir iPad olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hafif ve Retina ekrana sahip. Aslında yeni iPad Mini’yi istiyordum ama henüz mevcut olmadığı için bunu almaya karar verdim. Birkaç kere Apple’in merkezine gittim ve bunu almam gerektiğini düşündüm.” ifadelerini kullandı.Apple’ın piyasaya sürdüğü yeni ürünleri yakından takip eden Ava Smith de, “Aslında 3. jenerasyon bir iPad’im var. Ancak iPad Air’ın sunduğu yeni özellikleri ilgi çekici buldum ve aldım. Piksellerin daha iyi ve işlemcinin daha hızlı olması hoşuma gitti. Hafızası biraz daha fazla olandan aldım ve yeni uygulamalarla doldurmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Görüldüğü gibi Apple hayranları her yeni üründe Apple store’ları tıklım tıklım dolduruyor.Şimdilik ülkemizde internet üzerinden bir dükkan açan Apple bakalım ülkemize ne zaman fiziksel bir dükkan açacak.ipad_air