PC’lerin yerini alacak yeni iPad Pro tanıtıldı!

yeni iPad Pro

Apple, sürpriz bir şekilde yeni iPad Pro modelini tanıttı. Magic Keyboard ve Smart Keyboard Folio desteği ile gelen bu model PC’lerin yerini alacak.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, bugün sessiz sedasız yeni iPad Pro modelini tanıttı. Magic Keyboard ve Smart Keyboard Folio desteği ile bilgisayarların yerini alacak olan bu model, sunduğu performans ile dünyanın en hızlı mobil cihazı olma unvanını da eline alıyor.

Tablette; Apple A12Z Bionic yonga seti yer alıyor. 4 GB RAM ile geldiği düşünülen bu modelde 11 inç büyüklüğünde Liquid retina ekran ye alıyor. 2388 x 1668 piksel çözünürlüğündeki bu ekran 264 PPI değerinde deneyim sunuyor. ProMotion, P3 renk gamutu ve true tone görüntüleme teknolojilerine sahip olan bu model 600 nit parlaklık sunuyor.

iOS 14 kodlarında iPhone 9 Plus ortaya çıktı!

Tabletin arka bölümünde iPhone 11’in kamera kurulumuna benzer bir kamera sistemi yer alıyor. Bu kameralar; 12 Megapiksel f/1.8 diyafram + 10 Megapiksel 125 derece ultra geniş açılı f/2.4 diyafram şeklinde konumlandırılıyor. Ön tarafta ise 7 Megapiksel çözünürlüğünde portre efekti uygulayabilen kamera bulunuyor.

yeni iPad Pro

4 adet hoparlör, 802.11ax Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.0 teknolojilerini barındıran yeni iPad Pro’da, arttırılmış gerçeklik için LiDAR Scanner özelliği de yer alıyor. Face ID ile güvenliği sağlayan bu model 2. nesil Apple Pencil desteğine de sahip.

yeni iPad Pro

USB-C ile gelen tablet, 10 saate kadar aralıksız kullanım deneyimi vadediyor. 128GB, 256GB, 512GB ve 1TB dahili depolama birimi seçeneklerine sahip olan modelin Space Gray ve Gray renk seçenekleri bulunuyor.

Türkiye’de 128 GB’lık sürümü 6.399 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan tablet, bilgisayarların yerini bu sefer gerçekten alacak gibi görünüyor.

yeni iPad Pro