Yeni iPad Air Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Yeni iPad Air Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Apple tarafından önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen yeni iPad Air hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler, tabletin 2 GB RAM’e sahip olabileceğini gösterdi.

Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın beşinci nesil tableti iPad Air, geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülmüş ve tüm dünyada yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Apple cephesinden şu sıralar gelen haberlerin büyük kısmı merakla beklenen iPhone 6’yla ilgili olsa da, iPad Air‘in halefi olan iPad Air 2‘den ilk görüntüler de geçtiğimiz aylarda internete sızdırılmıştı.

ipad_air

Apple tarafından geliştirilen yeni iPad Air’in internete sızdırılan bu ilk görüntüleri merakla beklenen tabletin arka yüzüne gözler önüne sermiş olsa da, tabletin asıl merak edilen özellikleri belirsizliğini korudu. Apple tarafından ne zaman tanıtılacağı veya ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmeyen yeni iPad Air hakkında hala merak edilen bir çok şey olsa da, tabletin donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

İnternette ortaya çıkan bu söylentilere göre iPad 3’ten beri tabletlerinde 1 GB RAM’e yer veren Apple, yeni iPad’de nihayet RAM’i 2 GB’a yükseltecek. Ayrıca TouchID gibi yeni özellikleri barındıracağı söylenen iPad Air 2‘de A8 işlemciye ve 8 megapiksel arka kameraya da yer verileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy Mega 2 Özellikleri Ortaya Çıktı