iPad Air 2 ve iPad mini 3 Ön Siparişe Sunuldu

apple ipad air 2

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında Apple tarafından resmi olarak tanıtılan iPad Air 2 ve iPad mini 3, bugün ABD’de ön siparişe sunuldu.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘yı geçtiğimiz aylarda piyasaya süren ve akıllı telefon alanını adeta ele geçiren Amerikalı teknoloji devi Apple, şimdi de tablet pazarında benzer bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Uzunca bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden yeni tabletlerini geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında resmi olarak tanıtan Apple, iPad Air 2 ve iPad mini 3‘ü bugün ABD’de ön siparişe sundu.

apple-ipad-mini-3-2

İnce ve şık tasarımıyla dikkat çeken 10 inçlik iPad Air 2‘nin 16 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonu 499 dolara ön siparişe sunulurken, tabletin 128 GB dahili hafızaya sahip versiyonunun fiyatı 699 dolara kadar yükseliyor. Öte yandan 7.9 inçlik iPad mini 3‘ün 16 GB dahili hafızalı versiyonu 399 dolara, 128 GB dahili hafızalı versiyonu ise 599 dolara ön siparişe sunuldu. Önümüzdeki günlerde diğer pazarlara da taşınacak olan yeni iPad modelleri, ülkemizde ise Ekim ayı sonunda kullanıcılarla buluşacak.

Twitpic Önümüzdeki Hafta Temelli Kapanacak