iOS için Chrome 71 çıktı!

Google Chrome

Google bugün iOS için Chrome 71 sürümünü yayınladı. Chrome 71 sürümü ile uygulamaya yeni özelliklerin eklenmesinin yanında stabilite için de iyileştirmeler yapılıyor. İşte güncellemenin detayları.

Google, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Chrome’un 71. sürümünü bugün yayınladı. Başta iOS ve Android olmak üzere gün içerisinde Windows ve macOS’e de gelecek olan bu güncelleme, maalesef ki çok büyük çaplı bir yenilik sunmuyor.

Opera Android uygulaması artık daha yetenekli!

Ancak Google bu sürüm ile internet tarayıcısının açıklarını kapatıp daha hızlı bir deneyim sunmayı vadediyor. iOS için güncellenen Chrome, yeni sürüm ile bir takım özelliklere ve iyileştirmelere kavuşuyor. Peki, Chrome’un yeni sürümündeki yenilikler ne?

Chrome 71 ile gelen yenilikler

Artık bir resme uzun basarak panoya kopyalayabilir ve diğer uygulamalara yapıştırabilirsiniz.

Güncel olmayan çerezlerin kullanılmasından kaynaklanan kimlik doğrulama sorunları düzeltildi. Web sitelerinde oturum açarken veya kapatırken sorunla karşılaşırsanız bize bildirin.

Otomatik doldurma artık iframe’ler (yerleşik sayfalar) içeren sitelerde daha iyi çalışıyor.

Chrome’un yeni sürümünü kullanmak için App Store>Güncellemeler bölümünden uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır. Son olarak Chrome’un bu sürüm ile de karanlık tema seçeneğini sunmadığını belirtelim.

Chrome 71