Opera Android uygulaması artık daha yetenekli!

Opera Android

Opera Android uygulaması bugün yeni özellikler ile güncellendi. Güncellenen Opera Android uygulaması sayesinde çerez diyalog kutuları artık engellenebiliyor. İşte güncellemenin detayları.

Tarayıcı cephesinde işler git gide kızışmaya devam ediyor. Masaüstünde olan bu savaş, mobil cihazların yaygınlaşması ve kullanım oranlarında masaüstünü geçmesi ile mobile kaymıştı. Chrome ve Firefox‘un hamlelerine kayıtsız kalamayan Opera, bugün yeni özelliğini her zaman olduğu gibi Android platformunda kullanıma sundu.

Opera Android uygulaması güncellendi!

Bildiğiniz gibi Opera’nın hem masaüstü hem de mobil sürümünde dahili reklam engelleme aracı yer alıyordu. Opera bu reklam engellemeyi bir üst seviyeye çıkarmaya niyetli gibi görünüyor. Opera Android uygulaması aldığı son güncelleme ile çerez diyalog kutularını engelleme opsiyonu sunuyor.

Google Chrome 71 bomba özellik ile geliyor!

İnternet sitelerine girdiğinizde alt bölümde çıkan kullanım koşulları ve gizlilik şartlarını kabul ediyorum uyarası Opera’nın yeni sürümü ile engellenebiliyor. Ancak bu engelleme ile sitelerin kullanım koşullarını otomatik olarak kabul etmiş sayıldığınızı belirtelim.

Opera Android

Reklam engelleme konusunda Chrome’un asla yapamayacağını yapan Opera, bu sayede kullanıcıların büyük beğenisini toplamıştı. Yapılan iyileştirmeler ile git gide daha iyi bir deneyim sunan Opera, muhtemelen ilerleyen yıllarda Chrome’un yerini almaya en yakın internet tarayıcısı olacak.