iOS 9.0.1 güncellemesi çıktı! Hemen indirin!

ios 9 0 1 guncellemesi

Geçtiğimiz hafta 16 Eylül tarihinde çıkan büyük iOS 9 güncellemesinden tam bir hafta sonra iOS 9.0.1 güncellemesi duyuruldu. Yeni iOS 9.0.1 güncellemesi ile neler değilti? Hangi cihazlar iOS 9.0.1 güncellemesi alacak tüm detayları haberimizde.

ios-9-0-1-guncellemesi

iOS 9 güncellemesinden tam bir hafta sonra Apple, iOS 9.0.1 sürümünü duyurdu. iOS 9 destekleyen cihazların tamamına ulaşan iOS 9.0.1 sürümü, akşam saatlerinde yayınlandı. Yaklaşık olarak 35 MB boyutunda olan güncellemenin bu kadar erken gelmesi şaşırtıcı bir gelişme.

Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu iOS 9’un telefonlarını yavaşlattığını iddia ediyordu. Böyle bir iddiadan sonra sadece 1 hafta Apple’dan güncelleme gelmesi, daha önce benzeri görülmemiş bir durum. Yeni iOS 9.0.1 sürümünde düzeltilen temel sorunlar aşağıda yer alıyor. Ancak bunlar dışında listelenmeyen irili ufaklı hata düzetlmelerinin de yapıldığını düşünüyoruz.

  • Bazı kullanıcıların güncellemeden sonra ayarlama yardımcısını tamamlayamamalarına neden olan bir sorun giderilmiştir
  • Alarmların ve sayaçların bazen çalmaması ile ilgili bir sorun giderilmiştir
  • Safari’de ve Fotoğraflar’da videoyu durdurmanın durdurulmuş çerçevenin bozuk görünmesine neden olan bir sorun giderilmiştir
  • Profil yoluyla özel APN ayarına sahip olan bazı kullanıcıların hücresel veriyi kaybetmelerine neden olan bir sorun giderilmiştir

iOS 9’dan iOS 8.4.1’e dönüş rehberi!