iOS 8 Beta 5 Geliştiricilere Sunuldu

iOS 8 Beta 3

iOS 8’in son beta sürümü olan Beta 5 ortaya çıktı.

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’in gelecek sürümü olacak iOS 8’in 5. Beta versiyonu geliştiricilerin beğenisine sunuldu. iOS 8 Beta 5 diğer Bet sürümlerde yer alan hataların giderildiği bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor ancak tabi ki son ve nihai sürüm olması beklenmiyor.

 

gsmarena_001

 

İlk defa Apple’ın geliştiriciler konferansında gördüğümüz iOS 8 daha geliştirilme aşamasında olmasına rağmen iPhone kullanıcılarını heyecanlandırmaya yetti. Bu noktada iOS 8’in bir önceki işletim sistemi sürümüne göre birçok yenilik getirdiğini söyleyebiliriz. Nerdeyse her 2 haftada bir yeni bir Beta versiyonun yayınlanması platformda birçok hatanın giderildiği anlamına da geliyor.

Eğer cihazınızda iOS 8 Beta 4 kuruluysa, bir sonraki Beta versiyon olan iOS 8 Beta 5 bildirim olarak cihazınızda gözükecektir. iOS 8’in son Beta sürümü bildirim olarak cihazınızda görünmez ise güncellemeyi iOS Geliştiriciler Merkezinden temin edebilirsiniz. Öte yandan güncellemenin boyutu ise 270 MB olarak karşımıza çıkıyor.

Apple’ın bazı hataları giderdiği ve bazı geliştirmeler yaptığı son Beta sürümünde göze çarpan değişiklikler arasında Ayarlar simgesinin yeniden tasarlanması yer alıyor.

Son olarak iOS 8’in nihai versiyonunun bu Sonbaharda iPhone 6 ile birlikte yayınlanması bekleniyor.  

 Manchester United’dan Kamera Sistemlerine Büyük Harcama