iOS 9 Beta Sürümü Artık Herkese Açık!

ios 9 public beta 2

WWDC 2015’te lanse edilen Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 9’un beta sürümleri hızla gelişiyor. İlk etapta sadece UDID kaydı olan geliştiricilere açılan iOS 9 Beta 1, zamanla gelişti ve dün geliştiricilere iOS 9 Beta 3 sürümü yayınlandı. Bu gelişmeden sonra iOS 9 Beta sürümü artık herkese açık halde yayınlandı. iOS 9 Beta programının detayları haberimizde.

ios-9-public-beta-1

Apple’ın iOS Beta programı kapsamında iOS 9 Beta sürümü halka açık olarak yayınlandı. Daha önce Haziran ayında duyurulan iOS 9 Beta sürümünü indirmek için Apple’da geliştirici hesabınız olması gerekiyordu ancak artık isteyen herkes iOS 9’u kendi cihazında test edebiliyor. iOS 9 Beta’yı test etmek için yapmanız gereken tek şey Apple Beta Software Program sayfasına Apple kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapmak. İlgili linke buradan ulaşabilirsiniz.

ios-9-public-beta-3

iOS 9 Beta sürümünde daha önce iOS tarafında yer almayan özellikler bulunuyor. Güç tasarruf modu, Apple News, ekranı bölme gibi yenilikleri iOS 9 Beta sürümüyle test edebilirsiniz. Yeni sürüm hem iPhone hem de iPad cihazlara yüklenebiliyor. Ancak tabii ki daha önce bu tarz bir sürümü iOS cihazınıza yüklemediyseniz biz bu işlemi tavsiye etmiyoruz çünkü iOS’un beta sürümlerinde ciddi hatalar olabiliyor ve günlük kullanımınız bu durumdan etkilenebiliyor.

Apple Watch Satışlarında Sert Düşüş Yaşanıyor!