Oppo N1 mini’de 24 Megapiksel Kamera!

Oppo N1 mini1

Oppo N1 mini’nin şuana kadar net olan tek teknik özelliği sahip olacağı 24 Megapiksel Ultra HD kamera.

Oppo N1 Mini resmi Mayıs sonunda resmi olarak tanıtılmadan önce cihaz hakkında birçok sızıntı haber gelmişti. Çinli akıllı telefon üreticisi cihazını görücüye çıkardıktan sonra cihazın fiyatının oldukça pahalı olduğunu gördük. Oppo N1 mini bir “mini” cihaza göre oldukça pahalı gelecek 435 dolar satış fiyatına sahip olması ile dikkat çekiyor.

 

gsmarena_001 (1)

 

Oppo, iddialı mini cihazı Oppo N1 mini için geçtiğimiz günlerde bir teaser daha yayımladı. Ancak bu teaser üzerinden cihazın merak edilen teknik özellikleri hakkında pekte fazla bilgiye ulaşmak mümkün değil. Cihaz hakkında hala daha birçok şey karanlıkta kalıyor diyebiliriz. Öte yandan Oppo N1 mini’nin birkaç aydır resmi olan bir cihaz olduğu düşünüldüğünde halen daha teknik özelliklerinin tam anlamıyla bilinmiyor olması teknoloji severleri meraklandırıyor.

Şirketin resmi Facebook hesabı üzerinden yayınlanan iletiye göre Oppo N1 mini’de 24 Megapixels Ultra HD kamera bulunacağı aktarılıyor. Öte yandan 24 Megapiksellik kamerada  Super Zoom özelliğinin olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Umuyoruz ki önümüzdeki günlerde Oppo N1 mini’nin daha çok teknik özelliği gün yüzüne çıkar.

Manchester United’dan Kamera Sistemlerine Büyük Harcama