İOS 17 FaceTime’da video mesaj nasıl kullanılır?

İOS 17 FaceTime'da video mesaj nasıl kullanılır?

iOS 17 bir çok özellik ile geldi ve kullanıcılar şimdiden memnun görünüyor. Biz de sizler için ufak bir rehber hazırladık. İşte tüm detaylar.

Apple iOS 17, FaceTime’a görüntülü mesaj bırakma seçeneği de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik getirdi. Genç kuşaklar genellikle telefonlarının çaldığını duymaktan ve birisinin sesli mesaj bıraktığını görmekten hoşnut değiller. Bu sebeple, Apple’ın yeni video sürümü popüler olabilir. FaceTime’da birini ararsınız, yanıt yoksa video mesajı kaydedip gönderme seçeneğiniz olacak. Bu da sosyal anksiyetesi olan kişiler için oldukça kullanışlı olabilir. Ancak hatırlatalım. FaceTime video mesajları gönderip almak için hem sizin hem de alıcınızın iOS 17 veya iPadOS 17 çalıştırıyor olması gerekiyor.

Adım adım: FaceTime video mesajı nasıl gönderilir?

İOS 17 FaceTime'da video mesaj nasıl kullanılır?

1. Adım: FaceTime uygulamasına gidin. FaceTime aracılığıyla görüntülü mesaj bırakmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken normalde yaptığınız gibi bir FaceTime araması başlatmak. Bu birkaç şekilde yapılabilir ancak en kolay yol FaceTime uygulamasına gitmek olacak. 2. Adım: FaceTime aramasını başlatın.  Uygulamaya girdikten sonra Yeni FaceTime düğmesine dokunun, ulaşmaya çalıştığınız kişiyi seçin ve alttaki FaceTime’a dokunun. Cevap gelmezse “[Kişi] Kullanılamıyor” ifadesini göreceksiniz ve size şu mesaj sunulacak:

İki seçenek var.Bunu yapmak için onları tekrar arayabilir veya Video Kaydet’e basabilirsiniz. 3. Adım: Video Kaydet seçeneğine dokunun Video Kaydet’i seçin ve çekiminizi yapmaya hazırlanın. Ekranda bir geri sayım göreceksiniz ve ardından mesajınızı kaydedebilirsiniz. 4. Adım: Video mesajınızı gönderin Söylemeniz gereken şeyi söylemeyi bitirdikten sonra, içinde yeşil bir ok bulunan beyaz bir düğme dairesine benzeyen Gönder’e dokunarak gönderebilir veya Yeniden Al’ı seçebilirsiniz.

Bilkom ‘Yüz Yıllık Miras’ projesi ile önemli bir projeye imza attı