WhatsApp iOS için yeni bir özellik geldi

Whatsapp

Popüler mesajlaşma uygulaması, iletilen mesajlar konusunda sınırla getiriyor. WhatsApp yeni güncellemeyle özelliğe kavuştu.

iOS için WhatsApp güncellendi!

Bünyesine her geçen gün yeni özellikler katan WhatsApp, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde iletilen mesajların belirgin olması için, bu mesajların üzerine bir ibare ekledi. Artık bir kişiden mesaj ilettiğinizde mesajın hemen üzerinde “İletildi” ibaresini görüyoruz. Ancak bu konudaki yenilikler bununla sınırlı kalmadı.

Bahsi geçen detayla birlikte, mesajı aynı anda birden çok kişiye iletme seçeneğine eriştik fakat platform, sahte haberler ve spam mesajların önünü kesmek için, bunu 5 ile sınırladı. Başka bir deyişle en fazla 5 sohbete birden mesaj veya medya iletebiliyorsunuz.

Elbette bu çok kuvvetli bir önlem değil. Yani spam mesajların gönderilmesi için alternatif yollar hala bulunuyor. Ancak Facebook, en azından üzerindeki sorumluluğu bir parça azaltmış olmak istiyor.

Bugün yayınlanan güncellemeyle iOS tarafı için dağıtılan yeni sürüm, bildiğiniz gibi konferans görüşme özelliğini de beraberinde getirdi.

Uygun fiyatlı LG Q8 2018 tanıtıldı!