Whatsapp’a hızlı özellik!

Whatsappa hizli ozellik

Popüler mobil mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yayınladığı yeni güncelleme ile kullanıcılarına hızlı bir özellik tanıttı.

Başarılı mobil uygulama geçen akşam yayınlanan iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte ‘hızlı mesaj’ özelliğini kullanıcılarına sundu.

Whatsapp'a hizli ozellik!

Dünyanın en popüler mobil sohbet uygulaması Whatsapp, yayınladığı yeni güncelleme ile kullanıcılarına hızlı bir özellik tanıttı. Geçtiğimiz akşam yayınlanan iOS 9.1 güncellemesiyle beraber popüler mesajlaşma uygulamasıda kullanıcılarına ‘hızlı mesaj’ özelliğini sundu.

Whatsapp’a gelen hızlı mesaj özelliğini aslında iOS 8 ile beraber çok sayıda uygulama kullanıyordu. Hızlı cevap özelliği sayesinde uygulamayı açmadan kilit ekranında ve bildirim çubuğunda cevap yazabiliyoruz.

Yani Whatsapp üzerinden aldığınız bir mesajı uygulamaya gitmeden, ekran kilitli olmasına karşın anında cevap verebileceksiniz. Bu nedenle kullanıcılar bu özelliği kullanabilmek için iOS 9.1 güncellemesini indirmek ve mobil sohbet uygulamasını son sürümde tutması gerekiyor.

Uygulamanın bir başka yeniği ise Apple Watch oldu. Güncelleme almadan enteresan bir şekilde Whatsapp, Apple Watch’a destek vermeye başladı. Uygulamaya gelen mesajları artık Apple Watch üzerinden de görüntüleyebilir ve cevap verebilirsiniz.

NASA: Dünya 15 gün karanlıkta kalacak!