iOS 17.5 yeni özelliklerini sundu

iOS 17.5 yeni özelliklerini sundu

Apple, bir dizi güncelleme içeren iOS 17.5’i piyasaya sürdü.  Uygulama Avrupa Birliği’nde web tabanlı uygulama dağıtımı sunacak. İşe tüm detaylar.

Özellik, Apple’ın Dijital Pazarlar Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından uygulamaya koyduğu bir işlev. Ancak herkes için ücretsiz olmayacak. Kullanıcıların web sitelerinden iOS uygulamaları indirmesi artık mümkün olacak. Kullanıcıların özellikten yararlanmak için App Store kurallarını kabul etmeleri gerekecek. Ayrıca iyi durumda olan bir geliştirici hesabına ve önceki yıl AB’de bir milyondan fazla iOS kurulumuna sahip bir uygulamaya sahip olmaları gerekecek. İOS 17.5’te Onarım Durumu adı verilen yeni bir özellik biçiminde dikkate değer bir güncelleme daha var. Özetle bu özellik, iPhone kullanıcılarının iPhone’larını onarıma gönderdiklerinde artık Bul’u kapatmalarına gerek kalmayacağı anlamına geliyor.

iOS 17.5 yeni özelliklerini sundu

Başka yerlerde Apple News+ cephesinde bazı değişiklikler var. Uygulamanın artık çevrimdışı modu var, bu sayede uçuş sırasında bir şeyler okumak için kullanabilirsiniz ve Wi-Fi için ödeme yapmanız gerekmeyecek. Bugün akışı ve Haberler+ sekmesi internet bağlantısı olmadan çalışacak. Apple günlük kelime oyunu trendinde de gelişecek. Quartiles, Apple News+ abonelerine yönelik Boggle tarzı orijinal bir oyun olacak. Kelimeler oluşturmak ve puan kazanmak için çeşitli kelime kombinasyonlarından oluşan döşemeleri birleştireceksiniz. Skorlarınızı diğer oyuncularla paylaşabileceksiniz. iOS 17.5 yeni özellikleri ile birlikte ilk olarak AB pazarına sunuldu. Ancak kısa sürede daha fazla özellik gelecek.

Resident Evil Remake’lerine Bir Yenisi Daha Ekleniyor