Instagram takipçi sayısı arttırma (2021)

Instagram müzik yükleme 1

Son yıllarda Instagram’da popüler olmak insanlar için önemli hale geldi. Peki Instagram takipçi sayısı arttırma işlemi nasıl yapılır? İşte bu sorunun yanıtı.

Malum artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Hal böyle olunca insanların ne derece popüler olduğunu da sosyal medya kanalları belirliyor. Eskiden meşhur olmak için televizyona çıkmak tek şarttı. Şimdi ise kurallar değişti. Ömrü boyunca hiç televizyona çıkmamış birisi bile sosyal medya sayesinde milyonlarca kişiye ulaşabiliyor. Bunun yolu ise Instagram’dan geçiyor diyebiliriz.

Elbette Instagram üzerinden takipçilere ulaşmak çok da kolay değil. Daha doğrusu takipçi kazanmak çok hızlı gerçekleşmiyor. Bunun bazı şartları, kuralları mevcut.

Elbette takipçi sayısını hızlı şekilde arttırmanın bazı illegal yolları da mevcut. İnsanların sizi önemseyip takip etmeleri için takipçi sayınızın bir şekilde artmış olması gerekiyor. Bu da normal bir durum.

Instagram, masaüstü için hikayeler tasarımını yeniliyor

Instagram takipçi sayısı arttırma (2021)

İşte bu sebepten ötürü bugün milyonlara varan takipçisi olanlar bile zamanında takipçi satın alarak yeni takipçileri tetiklediler.

Dolayısıyla siz de fenomen olmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şeylerden birisi de takipçi satın almak olacaktır.

Bunun için internet üzerinde çeşitli paneller mevcut. Bu paneller üzerinden hesabınıza dilediğiniz kadar takipçi aktarabiliyorsunuz. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur da gönderilerinize satın alacağınız beğenilerin, takipçileriniz ile orantılı olması.

Eğer 100K takipçi satın alıp da gönderilerinize 100 – 200 beğeni gelirse bu durum pek mantıklı olmaz. Dolayısıyla aradaki dengeyi iyi kurmanız gerekiyor.

Motorola S Edge AnTuTu testinde görüldü