Instagram şifre kırma ve Instagram hesap çalma mümkün mü?

instagram şifre kırma 2020

#İŞBİRLİĞİ

Instagram şifre kırma ve Instagram hesap çalma mümkün mü? Instagram hesabı çalmaya çalışmadan önce sizleri haberimize alalım.

Instagram kullanımı artık Facebook’u geçmiş durumda. En azından aktif kullanımda durumun böyle olduğunu söyleyebiliriz. Hali hazırda pek çok sosyal medya kullanıcısı, mevcut durumdaki Facebook hesaplarını açmıyorlar. Bu üyelik genel olarak bazı uygulamalara kolay giriş yapmak için kullanılıyor. Peki, güvenliği arttıran Facebook’a rağmen 2020 yılında bile Instagram şifre kırma ve Instagram hesap çalma mümkün mü?

Instagram şifre kırma

Bu konuda Google’da en çok aratılan sorulardan birisi de Instagram şifre kırma işlemi. Biz de bu yazımızda hesabı çalınan Instagram abonelerine yardımcı olmaya çalışacağız. Şimdi lafı uzatmadan detaylarla sizi yalnız bırakalım.

Instagram hesap çalma 

Öncelikle şunu belirtmemiz gerekiyor. Bir kişinin normal şartlarda Instagram hesabını çaldırması pek de olası değil. Özellikle de şahsi kullanımdaki hesabınızı. Çünkü normal şartlarda sağlam bir şifre belirlediğinizde, hesabınızın çalınma riski de ters orantılı olarak düşmüş oluyor.

Dolayısıyla Google’da Instagram hesap çalma ya da Instagram şifre kırma araması yapmadan önce mutlaka sağlam bir şifreyle hesabınızı korumaya alın. Peki, hesabınız çalındıysa ne yapabilirsiniz. Dilerseni şimdi yapabileceğiniz şeylere değinelim.

Instagram hesap çalma

Instagram hesap çalma programları

İnternet üzerinde Insagram hesap çalma ile ilgili bazı programlar satılmakta. Hemen baştan belirtelim. Bu programlar tamamı ile para tuzağı. Peki neden? Bu programlar basit bir şekilde bütün şifre kombinasyonlarını deneyerek şifre tespiti yapmaya çalışıyor.

Dolayısıyla milyonlarca ve hatta belki de milyarlarca kombinasyon söz konusu. Doğal olarak doğru şifrenin bulunması 1 saat de sürebilir, 1 yıl da sürebilir. O yüzden bu tarz programlara para kaptırmamanızı tavsiye ederiz.

WhatsApp Web nasıl kullanılır?

Peki bu programlar işe yaramazsa ne yapabiliriz? Evet arkadaşlar. Gerçekten de kendine has yöntemlerle karşıdaki hesabı ele geçiren hacker’lar mevcut. Kısacası bu tarz kişilerle anlaşarak hesap çaldırmanız ya da çalınan hesabınızı geri almanız mümkün.

Elbette bu yöntemin pek de yasal olmadığını unutmamız gerekiyor. Kısaca özetlemek gerekirse, Instagram şifre kırma 2020 yöntemleri sizin evinizde basit bir şekilde uygulayabileceğiniz şeyler değil. Bunun için pek çok yardımcı yazılım ve PC başında geçirmeniz gereken bolca boş saate ihtiyacınız olacak. Karar sizin.


Yorumlar kapatıldı.