Twitter şifre kırma (2019)

twitter 2

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzün popüler sosyal medya platformlarından birisi de Twitter. Peki Twitter şifre kırma (2019) işlemi nasıl yapılıyor? İşte konu hakkındaki detaylar.

Sosyal medya kullanımı günden güne artmaya devam ediyor. Günümüzden bir 5 – 6 yıl önce insanların seslerini duyurmaları için bir haber kanalına ihtiyaçları vardı. Fakat teknolojinin gelişmesi, internetin yaygınlaşması ve sosyal medya kullanımının artmasıyla bu tarz ihtiyaçalara gerek kalmadı.

Artık bir vatandaşın sesini duyurabilmesi için sosyal medya kanalları tek başlarına yeterli olabiliyor. Bu konuda en önemli platformlardan birisi de Twitter diyebiliriz.

Twitter şifre kırma (2020) için tıklayın

Eğer takipçisi bol bir Twitter hesabınız varsa, her durumda sesinizi duyurmanız biraz daha kolay olabiliyor. Malum, takipçi sahibi olmak da o kadar kolay değil. Peki yıllarca emek verim binlerce takipçiye ulaştığınız Twitter hesabınız çalınırsa ne olacak?

twitter

Twitter hesabı nasıl çalınır?

Twitter şifre kırma (2019) ile ilgili detaylara geçmeden önce sizlere birkaç ufak tavsiyede bulunalım. Açık konuşmak gerekirse bir Twitter hesabını çalmak ya da şifresini kırmak o kadar da basit bir işlem değil. Bunun için öncelikli olarak sağlam bir internet bağlantısı ve güçlü bir PC’ye ihtiyacınız var. Ayrıca bolca da zamana.

Eğer hesap şifreniz harf, rakam ve noktalama işaretlerinden oluşan bir kombinasyona sahipse, o zaman çok da korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ya da bilgisayarınıza trojen sokmadan şifrenizi öğrenmeleri çok da mümkün değil.

Zira Twitter şifre kırma (2019) için geliştirilen uygulamalar öyle geniş kombinasyonlara sahip şifreleri kıramıyor. Bu uygulamalar, hesap için random olarak parolalar üreterek hesaba giriş yapmaya çalışıyor. Sonuç olarak hesap kırılmış oluyor.

Twitter şifre kırma (2019) ile ilgili bir diğer yöntem ise telefon ya da bilgisayara trojen göndermek. Eğer PC ya da telefonunuza trojen bulaştığından şüpheliyseniz bu konuda dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü trojeni gönderen kişi klavyede bastığınız tuşa kadar tüm detayları öğrenebiliyor. Dolayısıyla öyle gelen her e-postayı düşünmeden açmayın.

Genelde trojenler görsel ya da benzeri dosya formatlarının arkasına gizlenmiş olan .exe uygulamalarından oluşuyor.

Sizlere tavsiyemiz, Twitter şifre kırma (2019), Twitter hesap çalma gibi başlıklar altında sizden para koparmaya çalışan sözde hacker’lara aldanmamanız. Çünkü günümüzde bir sosyal medya hesabı çalmak, ciddi anlamda zor ve meşakkatli bir uğraş.

Instagram şifre kırma (2019) için tıklayın


Yorumlar kapatıldı.