Instagram şifre kırma (2018)

instagram şifre kırma

#İŞBİRLİĞİ

İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Öyle ki artık insanlar evlerinde olmadıklarında bile internetten ayrı kalmak istemiyorlar. Bu durumun temel nedeni ise sosyal medya kanalları. Aslında insanlar internetten ziyade sosyal medyadan kopamıyorlar. Her an kim nerede, kiminle ne yapmış bilmek istiyorlar. Bunu öğrenmenin en kısa yolu ise Instagram diyebiliriz. Zira insanlar paylaştıkları fotoğraflar ya da çektikleri hikayeler ile Instagram’da her dakika ne yaptıklarını paylaşıyorlar. Instagram hesapları bir şekilde başka birisinin eline geçtiğinde ise doğal olarak hayatlarında bir boşluk oluşuyor. İşte böyle istenmeyen bir durumla karşılaştığınızda instagram şifre kırma yöntemlerinden biri ile çalınan hesabı geri almak mümkün.

Instagram şifre kırma (2021) için tıklayın

Elbette instagram şifre kırma yöntemlerine geçmeden önce bazı kısa bilgiler vermek gerekiyor. Sonuçta bu illegal bir işlem. Yani başkasının instagram hesabını ele geçirmek için bu işlemler kullanılırsa, suç teşkil edebilir. Fakat çalınan bir hesabınızı geri almak isterseniz sorun çıkmayacaktır.

İnternetteki instagram şifre kırma programlarına dikkat

Yazımızın başında şu durumu da belirtmek gerekiyor. İnternette instagram şifre kırma yazdığınızda karşınıza pek çok program ya da uygulama gelecektir. Fakat bu uygulamaların çok büyük bir bölümü, PC ya da telefonunuza zarar vermekten başka bir işe yaramamaktadır.

Özellikle bazı uygulamalar PC ya da telefonunuza trojen gibi yerleşerek sizin bilgilerinizi de ele geçirmektedir. Bir de şunu unutmamanız gerekiyor. Hiç bir instagram şifre kırma uygulaması sizden kendi giriş bilgilerini girmenizi istemez.

Yani internet üzerinden edindiğiniz bir uygulama, sizden kendi instagram hesabınızla giriş yapmanızı talep ederse, hemen aldanmayın. Bu yazılım büyük bir ihtimalle kötü amaçlı bir uygulamaya hizmet ediyordur.

Şifre kırıcı programları deneyin

Peki instagram şifre kırma için ne tarz programlara güvenilir? Aslına bu sorunun yanıtı son derece basit. İnternette yüzlerce şifre kırma uygulaması mevcut. Bu uygulamalar rast gele şifreler üreterek, doğru şifreyi tutturmaya çalışıyor.

Fakat bu uygulamaların şifreyi bulması çok uzun zaman alabilir. Ayrıca bu tarz uygulamalarla şifre kırmak için internet hızınızın da çok çok iyi olması şart. Aksi takdirde bir şifre yazıp denemek 2-3 saniye hatta daha uzun sürebilir. Bu da şifrenin bulunmasını daha da zor kılacaktır.

Dolayısıyla, şifre kırıcı programlar ile instagram şifre kırma işlemi oldukça zahmetli diyebiliriz. Peki bu sistemi kullanacak pratik bir yöntem yok mu? Elbette var. İnternetteki bazı siteler, talep ettiğini adresler için sizin yerinize kombinasyonlar deneyerek doğru şifreyi size mail olarak gönderebiliyorlar. Elbette bunun için ufak bir ücret talep ettiklerini de belirtmek gerekiyor.

Biraz kesenin ağızını açmak gerekiyor

Eğer instagram şifre kırma konusunda niyetiniz ciddiyse biraz kesenin ağzını açmanız gerekiyor. Az önce de bahsettiğimiz tarzdaki siteler kısmen de olsa güvenilir diyebiliriz. Elbette talep ettiğiniz şifrenin bulunma süresi biraz değişken oluyor.

Şöyle ki kırılacak olan hesap sadece harf ya da rakamlardan oluşan bir şifre belirlediyse sıkıntı yok. Fakat şifre kombinasyonu içerisinde harf, rakam ve farklı işaretlemeler mevcutsa şifre kırma işlemi de uzayacaktır. Bunun ne kadar süreceğini ise kimse tahmin edemez.

İşin iyi yanı ise şifrenin öyle ya da böyle sonunda kırılacak olması. Belki tüm kombinasyonların denenmesi 1 yıl da sürebilir. Fakat eninde sonunda çalınan hesabınızı geri alabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlerle instagram şifre kırma 2018 detaylarından bahsettik. Size tavsiyemiz, Youtube’ta bulunan şifre kırma videolarına müdana etmemeniz. Şimdiden kolay gelsin.


Yorumlar kapatıldı.