Twitch Kurucusundan Konsollar Hakkında İlginç Açıklamalar

Twitch Oyun Gelistiricilere Acildi

Oyun konsollarının geleceği hakkında konuşan Twitch kurucusu Emmett Shear, Xbox One ve PlayStation 4’ün bilindik anlamda son konsollar olabileceğini söyledi.

Oyunseverlerin başka oyuncuların deneyimlerini izlemelerine olanak sağlayan ve her ay ortalama 50 milyon izleyiciye ulaşan Twitch, son günlerde yaşanan sızıntılar nedeniyle zorlu günlerden geçiyor olsa da, oyun dünyasının en önemli firmaları arasında yer almaya devam ediyor. Son yıllarda yaptığı atılımla oyun dünyasında önemli değişiklikleri beraberinde getiren Twitch, önümüzdeki yıllarda da oyun dünyasının önemli değişikliklere sahne olacağını düşünüyor.

twitch

Londra’da düzenlenen Changing Media Summit kapsamında konu hakkında açıklamalarda bulunan Twitch kurucusu Emmett Shear bilindik anlamıyla oyun konsollarının sonuna gelindiğini söylerken, PlayStation 4 ve Xbox One’ın bilindik anlamda konsolların son örnekleri olabileceğini iddia etti. Diğer tüm donanım alanlarında ürünler en fazla 2 yılda bir yenilenirken neredeyse 7 yılda bir yenilenen konsolların bu durumu önümüzdeki dönemde sürdüremeyeceğine inanan Shear, oyun konsolu üreticilerinin bundan sonra donanımsal geliştirmeye ihtiyaç duymadan da yenilik sunabilecek cihazlar geliştirmesi gerekeceğini belirtti.

Microsoft ve Samsung Ortaklığı Büyüyor