Instagram’a Yeni Özellikler Geliyor

instagram lanca recurso de compartilhamento de historias via

Facebook, iki gündür popüler sosyal platformu Instagram için yeniliklerini duyuruyor. Bugün de çok şikayet alan bir konuda değişikliğe gidildi.

Otomatik Yenileme Yerine Buton ve Kronolojik Sıra Geldi

Instagram kullanan kişilerin en büyük şikayetlerinden birisi daha düzeltildi. Bildiğiniz gibi mobil uygulama, gezintiniz esnasında belli bir süreyi geçirirseniz, sayfayı otomatik yenileme yoluna gidebiliyor. Bu da tam bir gönderiye bakarken birden kaybolmasına neden olabiliyor. Facebook, bu şikayetlere kulak vermiş ve yenilemeye bir buton atamış. Yenilikle beraber istediğiniz zaman haber kaynağınızı güncellemeniz mümkün olacak.

Bu değişiklikle beraber gönderilerin sıralaması algoritması da değiştirildi. Gönderileri kaçırmamak için, size özel olanları öne çıkarmak yerine tarihsel olarak sıralama yapılacak. Böylece başka bir karışıklığın daha önüne geçilecek.

Dün “biyografi” bölümüne etiket ve hashtag ekleme özelliklerini duyuran popüler sosyal medya platformu, bunlarla da yetinmeyecek. Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki aylarda kamyon dolusu yenilik daha kullanıcıyla buluşacak.

Hacker’lar Android TV ‘lere yöneldi. Saldırılardan kurtulmak için ne yapmalı?