Injustice Gods Among Us filmi geliyor!

Injustice 2

Warner Bros ve DC Comics bomba gibi bir animasyon filmi üzerinde çalışıyor. Peki Injustice Gods Among Us filmi ne zaman gelecek? İşte yanıtı.

NetherRealm tarafından geliştirilen Injustice Gods Among Us oyunu hayli dikkat çeken bir projeydi. Aslında daha önceden de süper kahramanların birbirleriyle dövüştükleri pek çok dövüş oyunu geliştirilmişti. Fakat Injustice bu oyunlardan farklı olarak muazzam bir senaryo ve hikayeye sahipti.

Hikaye kurgusunda Joker’in Superman’in eşi Luis Lane ve doğmamış çocuğunu öldürdüğünü görüyorduk. Bir de bunların üzerine Joker’in Metropolis’i atom bombasıyla havaya uçurması eklenince işler tamamen çığırından çıkıyordu.

Bu sırada Flash atom bombasını durdurmak için koşarken alternatif bir geleceğe gidiyordu ve Superman’in dünyayı demir yumrukla yönettiğine tanıklık ediyordu.

Injustice Gods Among Us filmi geliyor!

Tüm bu olayların akabinde Justice League ekibi Superman’in ekibiyle karşı karşıya geliyor ve kozlarını paylaşıyordu.

DC daha sonra Injustice öncesinde yaşanan olayları anlatan bir çizgi roman yayınlamıştı. Seri tutunca 1 ve 2. oyun arasında geçen olayları anlatmak için bir çizgi roman daha yayınlandı.

Yeni animasyon filminin direkt olarak ilk oyuna odaklanması bekleniyor. Yani Joker’in Luis Lane’i öldürüp şehri nasıl havaya uçurduğuna bir kez daha tanıklık edeceğiz. Elbette sonrasında olayların nasıl gelişeceği şimdilik muamma. Bu arada dip not. Filmin ne zaman çıkacağı şimdilik kesinleşmiş değil. Fakat genel beklenti 2022 sonbaharı.

Kripto para piyasası ayı sezonuna mı girdi?