Injustice 2 inceleme puanları yayınlandı

Injustice 2

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulan Injustice 2 için inceleme puanları yayınlandı. İşte Injustice 2 inceleme puanları.

NetherRealm ve WarnerBros işbirliği ile geliştirilen dövüş oyunu Injustice 2 geçtiğimiz gün raflardaki yerini aldı. Oyunun satışa sunulmasıyla birlikte, Injustice 2’yi önceden deneme fırsatı bulan oyunun önde gelen mecraları, bu yapıma ilişkin inceleme yazılarını yayınladılar. Injustice 2 inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xbox Achievements – 85/100
Game Informer – 9/10
Paste Magazine – 9/10
Gamespot – 9/10
IGN Italy [Italian] – 8.6/10
SpazioGames [Italian] – 8.5/10
Eurogamer Italy [Italian] – 8/10
Twinfinite – 4.5/5

Injustice 2 inceleme puanlarına baktığımızda, oyunun genel itibari ile yüksek puanlar aldığını söyleyebiliriz. Şimdilik hiçbir mecra oyun için tam puan vermemiş olsa da düşük puan veren bir yayın da bulunmuyor.

Yani Injustice 2’nin her türlü ortalamanın üzerinde bir yapım olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira Injustice 2 inceleme puanlarına bakarak çıkarabileceğimiz en net sonuç bu.

İlk oyunun kaldığı yerden devam eden Injustice 2, bizleri bir kez daha DC evreninin karanlık tarafıyla tanıştıracak. Genel itibari ile dünyayı kötülerden temizlemek için işbirliği yapan süper kahramanlar, bu sefer dünyayı birbirlerinden korumak amacıyla güçlerini kullanacaklar.

Dip not olarak belirtelim. Injustice 2 şimdilik PS 4 ve Xbox One için yayınlandı. Açıkçası yapımcı stüdyonun şu aralar oyunu PC’ye getirmek gibi bir niyeti de yok.