Injustice 2 PC için listelendi!

injustice 2

2017’nin en hit oyunlarından biri olan Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One’ın ardından şimdi de PC için gelebilir. İşte detaylar.

WarnerBros ve NetherRealm tarafından geliştirilen dövüş oyunu Injustice 2, 11 Mayıs’ta PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini almıştı. İlk oyunun kaldığı yerden devam eden yapım, hikaye ağırlıklı oynanış temasıyla oyun severlerin beğenisini kazanmıştı.

Oyunun geliştiricisi NetherRealm Studios ve dağıtıcısı Warner Bros, Injustice 2 çıkmadan önce yaptıkları açıklamada PC platformu için hali hazırda bir planlarının olmadıklarını açıklamışlardı. Bu durumun temel nedeni ise ilk Injustice oyunu ve son 2 Mortal Kombat oyununun PC’de düşük kalan satış rakamlarıydı.

Fakat Amazon Fransa’ya göre hem NetherRealm, hem de Warner Bros bu fikrinden vazgeçmiş gibi görünüyor. Zira Injustice 2 geçtiğimiz gün Amazon Fransa tarafından listelendi. Dünyaca ünlü perakende devi Amazon’un Fransa kolu, Injustice 2’yi PC platformu için listeledi. Site oyun için fiyat ya da sevkiyat tarihi belirtmezken, yakında stoklarda ifadesi kullanıldı.

Elbette geliştirici ya da yayıncı firmadan herhangi bir açıklama gelmeden bu tarz haberleri doğru kabul etmek yanlış olacaktır. Fakat Amazon tarafından listelenen oyunların, sonradan duyurulduğuna ve çıktığına birçok kere şahitlik ettik. O yüzden şu aralar NetherRealm ya da Warner Bros tarafından yapılacak olan bir Injustice 2 PC duyurusu çok da sürpriz olmayacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.