Infinix, GT serisiyle oyun ve performans odaklı mobil cihazlarda iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor. Şirketin ilk oyuncu tableti Xpad GT, ay sonunda tanıtılacak GT 30 Pro akıllı telefonla birlikte vitrine çıkacak.
Infinix, GT markası altında dikkat çekici bir ürün serisiyle teknoloji dünyasında ses getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl tanıttığı ilk tableti Xpad’in ardından, bu kez oyun odaklı Xpad GT ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ay sonuna kadar tanıtılması beklenen tablet, Infinix’in performans odaklı GT 30 Pro akıllı telefonuyla birlikte sahne alacak.
Xpad GT, donanım tarafında ilginç bir tercihle geliyor. Qualcomm’un birkaç yıl öncesine damga vuran Snapdragon 888 yonga setine yer verilen tablet, 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi sunuyor. Oyunculara hitap eden bu cihaz, 144 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla akıcı bir deneyim vaat ederken, 10.000 mAh’lık bataryası ve 33W hızlı şarj desteğiyle uzun süreli kullanımı hedefliyor. Sekiz hoparlörle donatılan tablet, çoklu ortam deneyiminde de iddialı. Ayrıca Infinix’in Folax isimli yapay zeka asistanı, büyük ekranlı arayüz ve çoklu görevler için özel olarak optimize edilmiş.
GT serisine yalnızca tablet ve telefon değil, tamamlayıcı aksesuarlar da eşlik edecek. 30 dB aktif gürültü engelleme (ANC) ve düşük gecikmeli oyun moduna sahip GT Buds kulaklıklar, günlük kullanım için tasarlanan klipsli Zclip kulak içi modeller ve 6.5 saatlik pil ömrüyle öne çıkıyor. Ayrıca 55W çoklu cihaz destekli hızlı şarj sunan GT Power Bank da ürün gamındaki yerini alacak. Infinix’in üzerinde çalıştığı taşınabilir soğutucu fan ise oyun severlere mobil cihazlarında daha serin ve stabil performans sunmayı amaçlıyor.
GT ailesiyle birlikte Infinix, mobil oyun ve performans odaklı ürün segmentinde kendine sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor. Tanıtımı merakla beklenen bu yeni ürünler, özellikle uygun fiyat-performans dengesiyle dikkat çekecek gibi görünüyor.