Infinix Hot 10S temel özellikleri Flipkart listesiyle ortaya çıktı

Infinix Hot 10S temel özellikleri Flipkart listesiyle ortaya çıktı

Infinix, 20 Mayıs’ta Hindistan’da Infinix Hot 10S akıllı telefonunu duyuracağını doğruladı. Cihaz diğer bazı pazarlarda piyasaya çıktığı için tamamen yeni bir telefon değil. Hindistan lansmanının öncesinde Flipkart perakende sitesinde telefonun bir açılış sayfası belirdi. Liste, Hot 10S’nin temel özelliklerini ve özelliklerini ortaya çıkardı.

Hot 10S, hafif kalın bir çerçeve ile su damlası çentikli bir ekrana sahip olacak. Ekran, 90 Hz yenileme hızı için destek taşıyor ve cihaz, Helio G85 yonga setinden güç alıyor. Şirket, Hot 10S’de oyun oynarken ekran yırtılma veya ısınma olmayacağını iddia ediyor.

Infinix Hot 10S temel özellikleri Flipkart listesiyle ortaya çıktı

Infinix Hot 10S arka panelinde bir parmak izi tarayıcısı ve 48 megapiksel dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Video bokeh, 240 fps ağır çekim video çekimi ve timelapse videolar gibi fotoğrafçılık özellikleri sunacak. Akıllı telefon mavi, yeşil ve mor olmak üzere üç renkte satışa sunulacak. Cihazın  136 $ civarında fiyatlandırılması bekleniyor. Hot 10S özelliklerine gelirsek; Infinix Hot 10S, HD + çözünürlüğü, 90Hz yenileme hızını ve 180Hz dokunmatik örnekleme oranını destekleyen devasa 6.82 inç HD + ekrana sahip. Ön kamerası 8 megapiksel ve arka kamera kurulumunda 48 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve bir AI kamerası var. Hot 10S, devasa bir 6.000mAh pil ile destekleniyor ve Android 11 işletim sisteminde çalışır. Endonezya’da, telefon 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 128 GB depolama gibi varyantlarla geldi.

Poco M3 Pro 5G, ekran ve pili lansmandan önce detaylandırıldı