Asus Zenfone Max ile dikkatleri üzerine çekecek!

asus zenfone

Asus’un yeni model Telefonu Zenfone Max, Flipkart ve Amazon üzerinden de artık satın alınabilecek.

Telefonun en dikkat çekici özelliği sahip olduğu Bataryası. 5000 mAh Batarya; Asus Zenfone Max’e güç katıyor. Asus Zenfone Max şu özelliklere sahip: 1 GHz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 410 Yongaseti cihazda yer alıyor.

Qualcomm Snapdragon 410 Yongasetine; Adreno 306 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor. 2 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş.

16 GB Dâhili Depolama Alanına Zenfone Max sahip. Micro-SD Kart Girişi ile Telefonun Depolama Alanını 64 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

5.5 inçlik Dokunmatik Kapasitif Ekranın sahip olduğu çözünürlük Yarı HD: “1280×720”. Corning’in Gorilla Glass 4 Camı ile Telefonun ekranı kaplanmış.

4G LTE ve Çift SIM Kart girişi de Telefonun diğer Özellikleri arasında yer alıyor. Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.0’e, Asus’un ZEN UI 2.0 ara yüzü eşlik ediyor.

Otomatik Netleme özelliğine sahip 13 Megapiksellik Arka Kamera’nın Diyafram Değeri ise f/2.0. Telefonun Fiyat Etiketi 150 Dolar yaklaşık olarak 447 TL. Asus Yetkilisi Peter Chang, konuyla ilgili olarak: “Yeni yılda yeni ürünlerimizle iddialı olacağız” açıklamasında bulundu.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!