IKEA Çin, müşterileri mağazada mastürbasyon yapmamaları için uyarıyor

ikea google haritalar

IKEA, genelde demonte olarak hazırlanan ürünleriyle bilinir ve yeni evli çiftlerin gözde mağazaları arasında yer alır. Kim derdi ki başına böyle bir olay gelecek

İsveç menşeli perakende firması IKEA, pek çok farklı ülkede faaliyet gösteriyor. Milyonlarca müşterisi olan firma, binlerce farklı ürün çeşidiyle geniş bir yelpaze sunuyor. Buraya kadar her şey normal, ama görünüşe göre “normal olmayan insanlar” da var ve bu sebeple Çin’deki IKEA şubeleri zor günler geçiriyor.

Bu aralar internette IKEA ile ilgili garip bir habere denk gelmiş olabilirsiniz. Çin’deki bir IKEA mağazasına giden bir kadın, burada 2 dakika boyunca mastürbasyon yaptı ve bunu videoya kaydederek internette yayınladı. Özellikle Çinli internet ağlarında büyük ilgi gören bu video, aynı zamanda IKEA’nın da başını ağrıttı. Zira hiçbir firma böyle utanç verici bir durumla karşı karşıya kalmak istemez.

IKEA Çin, müşterileri mağazada mastürbasyon yapmamaları için uyarıyor

Bu olayın üzerinden kısa bir süre geçti ve firma, benzer şeylerin yaşanmaması için ek önlemler almaya başladığını duyurdu. TheHookSite’ta yer verilen bilgilere göre, müşterilere hem yazılı hem de sözlü uyarıların yapıldığı belirtilirken, aynı zamanda güvenlik kameraları da artırılıyor. Benzer bir girişimin olması durumunda en yakın polis birimiyle iletişime geçileceği de belirtilmiş.

Bu arada videodaki kadının kimliği henüz bilinmezken,bu olayın hangi şubede gerçekleştiği de açıklanmadı.

Oppo Find X2 inceleme! 120 Hz ekran ile sen ne yaptın öyle!