Alcatel 5V ve Alcatel 3T yakında Türkiye’de – #IFA2018

alcatel1

IFA 2018 kapsamında Alcatel Türkiye yöneticilerinden Başaran Bahriyeli ile bir röportaj gerçekleştirdik. Alcatel’in özellikle giyilebilir teknoloji tarafında ülkemizde başarılı performanslar sergilediğini belirten Bahriyeli, akıllı telefon ve tabletler üzerine çalışmaların devam edeceğini de aktardı. Özellikle Alcatel 5V akıllı telefon ve Alcatel 3T tabletten beklentiler büyük.

Alcatel 5V ve Alcatel 3T yakında Türkiye’de

Örneğin firma, yakın bir zamanda Türkiye’de 8 inch değerde tableti Alcatel 3T’yi satışa sunacak. Bahriyeli, daha önce 7 ve 10 inch ekranlı tabletlerin Türkiye’de güzel bir ilgi gördüğünü, dolayısıyla bunun 8 inch’lik tableti getirmeye de ön ayak olduğunu belirtti. Ayrıca Bahriyeli, bu 8 inch’lik yeni tabletin görülmemiş pek çok özelliğe ve Türkiye’ye uyarlanmış özel bir konsepte sahip olacağını da sözlerine ekledi.

Unutmadan, Alcatel’in IFA 2018’de görücüye çıkardığı yeni ürünlerden bir tanesi de Alcatel 5V isimli akıllı telefon modeliydi. Bu modelle birlikte yakında ülkemizde yeni tuşlu telefonlar ve giriş seviyesi akıllı telefonlar da görebileceğiz.

Alcatel 5V ve Alcatel 3T yakında Türkiye'de - #IFA2018

Philips OLED+ 903 TV ön inceleme – #IFA2018