EA Play 2018 için tarih verildi

ea play

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Electronic Arts, her sene yeni çıkacak olan oyunlarını EA Play ismini verdiği bir etkinlikte, oyun severler ile paylaşıyor. Bu etkinliğe katılanlar, yakın zamanda çıkacak olan EA oyunlarını önceden deneme fırsatına da erişmiş oluyorlar. Electronic Arts, geçtiğimiz gün EA Play 2018 hakkında bazı detayları, takipçileri ile paylaştı. İşte o detaylar.

EA Play 2018, Haziran’da olacak

Az önce de belirttiğimiz gibi, Electronic Arts oyun dünyasının en köklü isimlerinden biri. Fakat oyun dünyasındaki bu derin mazi, EA’yi çok kaliteli, muazzam bir firma yapmıyor. Eğer oyun gündemine az çok hakimseniz, zaten bu firmanın çok iyi bir geçmişe sahip olmadığını da biliyorsunuzdur.

EA için geliştirdiği bir oyunda, sadece bir kriter mevcuttur. O da para. Genel olarak bu firma, geliştirdiğim oyundan daha çok nasıl para kazanabilirim mantığını güder. Oyun severlerin memnuniyeti ise her zaman paradan sonra gelir. Günümüzde oyun severlerin sonuna kadar karşı çıktığı, oyun içi satın alımların artması da EA sayesinde iyiden iyiye artmıştı. Hatta EA bu satın alımları, SW BF2’de o kadar abartmıştı ki oyun satış rakamları bazında adeta çakılmıştı.

İşte böylesine para düşkünü bir firmanın yaptığı en olumlu şeylerden biri de EA Play etkinliği diyebiliriz. Bu sene düzenlenecek olan etkinliğin 9 – 11 Haziran tarihleri arasında, Los Angeles’taki The Hollywood Palladium’da gerçekleşeceği açıklandı. Etkinlikte muhtemelen yeni Battlefield oyunu ve FIFA 19’da oynanabilir olacak. Yine de daha fazla ayrıntı için biraz daha beklememiz gerekecek.