X-Men: Apocalypse’de Wolverine Olmayacak!

x men age of apocalypse by valor1387 100947

X-Men: Days of Future Past ve Wolverine filmlerinin büyük gişe başarısından sonra,yeni  X-Men filminin gösterime girmesi birkaç ay önce kesinlik kazanmıştı. Maalesef Wolverine hayranlarına kötü haberlerimiz var zira X-Men: Apocalypse’de, Wolverine yer almayacak.

X-Men: Last Stand’den sonra Marvel sinematik evreninden uzun süre ses çıkmamıştı. Zira X-men: Last Stand, hem gişe de hem eleştirmen kanadında hayal kırıklığı yaratmıştı

İlk iki X-men filminin yönetmeni Bryan Singer’ın tekrar dümene geçip, X-Men: Days of Future’a 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı kazandırması, X-Men cephesinde şiddetli rüzgarlar estiriyor.

X MEN APOCALYPSE

Ancak bir kötü haberimiz de var. X-Men: Apocalypse’de, serinin en popüler karakteri Wolverine yer almayacak.Bunun iki nedeni var: İlki senaryonun yine geçmişte konumlanacak ve kahramanların genç versiyonlarının Apocalypse’e karşı savaşacak olması. Bilindiği gibi çarpık zaman çizgisinde, Wolverine’nin X-Men’e katılması farklı bir zaman diliminde gerçekleşiyor.

İkincisi ise Hugch jackman’in yıpratılmamak istenmemesi. Wolverine yaşını göstermeyebilir ama yavaş yavaş ellisine dayanan hugh Jackman gösteriyor. Zaten, 2017’de gösterime girecek yeni Wolverine yapımının Hugh Jackman’in son X-Men filmi olması bekleniyor.

2016’da gösterime girecek X-Men: Apocalypse’de, Storm, Jean Grey ve Cyclops’un genç versiyonları da yer alıyor.

James McAvoy, Michael Fassbender, Evan Peters gibi usta oyuncular ise kadrodaki yerlerini koruyacak.

Eylül Ayının En Çok Satan Oyunları Belli Oldu