HUAWEI’in Yeni MatePad Tabletleri Büyük İlgi Görüyor

MatePad

HUAWEI’in yeni nesil tabletleri MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X, Türkiye’de kullanıcılarla buluştu. Göz konforunu ön planda tutan PaperMatte ekran teknolojisi ve gelişmiş özellikleri ile bu modeller, satışa sunulduğu ilk haftalarda büyük ilgi gördü.

 

HUAWEI, yeni MatePadPro 12.2 ve 12X modelleriyle tablet dünyasında dikkat çekici bir adım attı. PaperMatte ekran teknolojisi ile göz yorgunluğunu azaltan ve yansıma önleyici yapısıyla uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir kullanıma imza atan bu tabletler hem yaratıcı işler hem de mobil üretkenlik için ideal bir çözüm olarak kullanıcılarla buluştu.

Özellikle zincir mağazalarda, MatePadPro 12.2’nin ilk 10 gün içerisinde MatePadPro 13.2’ye göre üç kat daha fazla satılması, bu yeni modelin kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor. Genel tablet satışlarında ise yılın aynı haftalarına göre %75 oranında bir büyüme kaydedildi.

MatePad

HUAWEI’in yeni tablet serisi, yaratıcılık ve üretkenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. PaperMatte ekran teknolojisine sahip olan MatePadPro 12.2 ve  12X, göz sağlığını koruma konusunda iddialı bir performans sergiliyor.

Yansıma önleyici nano ölçekli teknoloji sayesinde ekranlardaki ışık parlamaları en aza indiriliyor ve net bir görüntü sunuluyor. Bu özellik, her iki modelin de hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. TÜV Rheinland sertifikaları ile göz sağlığına duyarlılığı tescillenen bu ekranlar, uzun süreli kullanımda konforu artırıyor.

MatePadPro 12.2, özellikle profesyoneller için ideal bir mobil üretkenlik aracı olarak öne çıkıyor. 12,2 inç boyutundaki Tandem OLED ekranı, 2000 nit’e kadar parlaklık sunarken bu değer dünyadaki tüm Tandem OLED ekranlar üzerinde en yüksek parlaklık olarak öne çıkıyor. Bu ürün, parlaklık değerindeki öncülüğüne ek olarak 2.000.000:1 kontrast oranı ile canlı ve gerçeğe yakın görüntüler sağlıyor.

MatePad

NearLink destekli klavyesi ve kalemi sayesinde her yerde tam bir PC deneyimi yaşatırken, tabletin hafif ve taşınabilir yapısı kullanıcılarına büyük bir esneklik sunuyor. Yaratıcılık gerektiren işler ve ofis kullanımları için mükemmel bir seçenek olan MatePadPro12.2, güçlü performansı ve uzun pil ömrü ile dikkat çekiyor.

12X ise daha genç ve dinamik kullanıcılar için tasarlandı. 12 inç PaperMatte ekranı ile okuma, yazma ve çizim aktivitelerinde yüksek bir konfor sağlayan bu model, 555 gram ağırlığı ve ince yapısı ile taşınabilirlik açısından da son derece ideal.

Yüksek çözünürlüklü ekranı, NearLink teknolojisi destekli klavye ve kalemi ile kullanıcılarına yaratıcı işler ve günlük kullanım için pratik bir deneyim sağlıyor. Ayrıca, GoPaint gibi uygulamalar ile bu tablet, çizim ve tasarım süreçlerinde güçlü bir araç olarak öne çıkıyor.

MatePad

Her iki model de Türkiye’de satışa sunulduğu ilk haftalarda büyük ilgi gördü. Zincir mağazalarda, MatePad Pro 12.2’nin satışları, MatePadPro 13.2’ye göre üç kat daha fazla olurken, genel tablet satışları yılın aynı dönemine kıyasla %75 büyüme kaydetti. Yıl genelindeki tablet satışlarında ise %20 oranında bir artış yaşandı.

Huawei WiFi BE3 Router: Ev ve ofiste yüksek performans