Huawei’den 3 Adet Akıllı Telefon Gelecek

huawei1

Kirin yonga seti ile yoluna tam gaz devam eden akıllı telefon üreticisi Huawei yeni amiral gemileri Ascend P8 ve P8 Lite akıllı telefonlarını düzenlediği bir etkinlikle tanıttı.

Bu etkinlik dışında Huawei 28 Nisan tarihinde geniş çaplı bir etkinlik düzenleyecek ve gelen bilgilere göre düzenlemiş olduğu 3 adet yeni akıllı telefonu Huawei tanıtacak.

P8 ve P8 Lite’dan sonra 3 yeni akıllı telefonu tanıtması akıllı telefon pazarındaki rekabeti iyiden iyiye kızıştıracak. Huawei’den gelen bilgilere göre Honor 4C, 4C Note ve 4C Max akıllı telefonlarını son kullanıcı ile yakın bir zamanda buluşturacak.

Cihazlardan sadece Honor 4C’nin teknik özellikleri sızmış durumda ve yayınlanan özelliklere göre bu akıllı telefonlar orta ve üst seviye arasında konumlandırılmış olacak.

Cihazların fiyatları ise 95 dolar ile 117 dolar arasında bir fiyat etiketi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Honor 4C’nin teknik özelliklerine değinecek olursak kullanıcıları 5 inç büyüklüğünde ve yarı HD 1280x720p çözünürlük sağlayan ekran karşılayacak.

huawei

Honor 4C’nin arka kapağının altında Kirin 620 yongaseti görev alacak ve cihaz 2550mAh kapasitesindeki batarya ile size uzun süren bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak.

Android’in 5.0 Lollipop sürümü ile çalışacak olan Honor 4C; 2 GB ana bellek ve 8 GB dâhili depolama özelliklerine sahip olacak.

Orta seviye akıllı telefonlarda bile en az 16 GB dâhili depolama alanı varken Huawei Honor 4C akıllı telefonunda 8 GB olarak dâhili depolama alanı bulunmakta.

Telefonun arka kısmında 13, ön kısmında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Aynı zamanda bünyesinde 4G kablosuz ağ desteğinizi de barındıran cihaz yakın bir zamanda arz-ı endam edecek. Huawei severlerin az biraz daha dişini sıkması gerekiyor.