Huawei yeni otomasyon teknolojisi ile şaşkınlık yarattı

Huawei ile çalışmak

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Huawei, yeni otomasyon teknolojisi ile şaşkınlık yarattı. İşte merak edilen tüm detaylar.

Henüz yeni yeni duyduğumuz Huawei otomasyon teknolojisi, son derece iddialı. AntRobot RPA 2.0 robotik süreç otomasyonu olarak bilinen yeni bir sistem sayesinde işgücüne olan bağımlılık büyük oranda azaltılıyor.

Huawei yeni operasyonlarında verimlilik ve doğruluk konularına büyük önem göstermek istiyor. 7 gün 24 saat otomatik olarak insanları çalıştırmak imkansız olduğu için firma makine üretimlerine ağırlık veriyor. Bu noktada yapay zeka ve makine öğrenimi için devasa yatırımlar yapılıyor.

Huawei hizmet kalitesini artırmaya çalışıyor

Huawei’nin Küresel Teknik Hizmetler Departmanı (GTS) tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında, teknik uzmanların verdiği hizmet kalitesinin arttırılmasını isteği ön plana çıkıyor. Böylece hem müşteri memnuniyeti artıyor hem de verimlilik daha fazla sağlanıyor.

Huawei yeni otomasyon teknolojisi

Huawei şirketinin dijital dönüşümünde doğal bir sonuç olarak otomasyon hizmetlerini görmek mümkün. Bilişim teknolojileri ile birlikte otomasyon hizmetleri yeni bir evreye doğru geçebiliyor. Bu evrelerin içerisinde tedarik zinciri, finans, perakende ve diğer önemli detaylar yer alıyor.

Sonuç olarak Huawei hem kendi çalışanları arasında daha iyi bir iletişim kurabilmek hem de verimliliği artırmak için otomasyon teknolojilerine ciddi önem veriyor. Ayrıca yeni işletim sistemi üretmek için bu tür yazılımların denenmesi önemli görünüyor.

Huawei şirketine her ne kadar Google gibi devasa firmalar engel uygulasa bile yine de onlar çıkış kapısını bulabiliyor. Bakalım şirket ilerleyen dönemlerde daha başka ne tür sürprizlerle karşımıza çıkacak.