Huawei P40 ön kamera lensi ile geliyor

Huawei P40 ön kamera lensi1

Dünyanın en çok tercih edilen teknoloji şirketlerinden birisi olarak bilinen Huawei P40 ön kamera lensi ile büyük bir beğeni toplayacak.

26 Mart günü Paris’te düzenlenecek etkinliğİ katılımcı almadan çevrimiçi olarak düzenlemeyi düşünen Huawei P40 ön kamera lensi ile burada tanıtım yapacak. Şirketin yeni amiral gemisi P40 ile ilgili bütün tanıtımları aynı gün yapması tahmin ediliyor. Huawei P40 ön kameraları konusunda büyük bir ilk olacak diyebiliriz. Şirket her ne kadar arka kameralara büyük önem verse bile, ön kameraları da es geçmiyor.

Huawei ön kamera teknolojisi

Şirket tarafından Huawei P40 serisi olarak getirilecek 3 farklı cihaz bulunuyor. Tüm bu cihazlar isim olarak şu şekilde olacak; Huawei P40, Huawei P40 Pro ve Huawei P40 Premium Edition.

Huawei P40 ön kamera lensi yeni1

Birçok kişi şirketin yeni akım telefon serisi ile ilgili sayısız sızıntı yaptı. Son derece önemli bilgilerin yer aldığı bu sızıntılarda bugüne kadar hiç kimse ön kameralardan bahsetmedi. Huawei P40 modellerinde ön kamera için lens kullanılmasına karar verildi. Böylece şirket görüntü alanında bir adım daha öne geçmek istiyor.

Huawei’nin bu yeni akıllı telefon serisinde kirin 990 işlemci de bulunacak. Ayrıca 12 GB RAM, kullanılması kesin gözüyle bakılanlar arasında yer alıyor. Neredeyse bir bilgisayar kadar depolama alanı sunmak isteyen Huawei, 512 GB depolama alanı ayırıyor. Ayrıca 5G desteğine sahip olması da kesin olanlar arasında. Siz bu yeni akıllı telefon serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.