Huawei yeni kablosuz kulaklık modelini resmen satışa sundu

Huawei FreeBuds Pro

Kalp atış hızı ve vücut ısısı izleme özelliğine sahip Huawei FreeBuds Pro 2+ kablosuz kulaklık piyasaya sürüldü.

Huawei yeni kablosuz kulaklık modelini resmen satışa sundu. Huawei, yeni bir lansman etkinliği düzenleyerek birçok ürün duyurdu. Bunlar arasında başı çeken Huawei Watch Ultimate’in yanı sıra, P60 serisi, Mate X3, MatePad 11 2023, Enjoy 60, FreeBuds 5 ve TalkBand B7 modelleri de yer alıyor. Şirket ayrıca, FreeBuds Pro 2+ TWS kulaklıklarını da duyurdu.

huawei freebuds 4 2

Huawei FreeBuds Pro 2+, endüstrinin kalp atış hızı ve vücut sıcaklığı ölçümlerini yapabilen ilk gerçek kablosuz kulaklık olarak tanıtıldı. Kulaklıklar, kızılötesi ve yeşil ışık olmak üzere çift bantlı kalp atış hızı izleme özelliği ile endüstride bir ilk. Ayrıca sürekli kalp atış hızı izlemeyi destekler ve yüksek hassasiyetli izleme moduna sahiptir. Huawei TruSeenTM kalp atış hızı birleştirme algoritması ile yüksek hassasiyetle kalp atış hızını ölçebilir ve doğruluğu %95’e kadar çıkabilir.

1603377873 Huawei FreeBuds Studio Lifestyle 8

Görünüm açısından, yeni kulaklıklar FreeBuds Pro 2’ye benzer bir görünüme sahiptir. Kablosuz kulaklıklar saf beyaz bir renk şemasıyla birlikte gelirken, kulaklık tutma kısmı altın çerçeve ile kaplanmıştır.

Huawei yeni kablosuz kulaklık modelini resmen satışa sundu

Ses kalitesi açısından, kulaklık, 11mm dört manyetik dinamik birimle donatılmıştır. Sürücü gücü, önceki nesile göre %30 daha yüksektir. Düşük frekans 14Hz’e kadar inerek canlı ve derin baslar sunar.

Huawei FreeBuds Pro 2+, Huawei L2HC ve endüstrinin LDACTM çift yüksek tanımlı ses çözme teknolojisini destekler. HWA ve Hi-Res çift altın standart sertifikasyonuna sahiptir. HarmonyOS ve Android OS çalıştıran cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilir ve 960-990 kbps’ye kadar yüksek çözünürlüklü bir ses iletim hızı sağlar.

HUAWEI FreeBuds Pro 2

Bu kulaklık yüksek çözünürlüklü mekansal sesi destekler ve Huawei’nin kendini geliştirdiği sahne temelli mekansal ses alanı oluşturma motorunu kullanır ve konser salonu, ses tiyatrosu ve sinema tiyatrosu olmak üzere üç sahne modu sağlar. Ayrıca, kulaklık dinamik kafa hareketlerini takip etmek için altı eksenli bir tutum sensörüne sahiptir. Huawei yeni kablosuz kulaklık modelini resmen satışa sundu.

Apple, AirPods 3’ün yeni bir modelini çıkarmayacak