Huawei Freebuds 2 Pro ile Apple’a rakip oluyor!

Huawei Freebuds 2 Pro

Huawei’nin Mate 20 etkinliğinde Huawei Freebuds 2 Pro modelini tanıtacğaı söyleniyor. Huawei Freebuds 2 Pro ile Apple’ın AirPods’un ciddi bir rakip mi geliyor acaba?

Huawei yakında düzenleyeceği etkinlikte Mate 20 ailesine yeni üyeler katacak. Çinli devin bu etkinlikte kablosuz kulaklığını da tanıtacağı ortaya çıktı. Kablosuz kulaklık pazarını AirPods ile domine eden Apple’a rakip olacak olan Huawei, yeni modeline Freebuds 2 Pro adını verecek. Peki, Freebuds 2 Pro nasıl olacak?

Huawei Mate 20 Pro canlı görüntülendi

Huawei Freebuds 2 Pro nasıl olacak?

Tasarımsal açıdan AirPods’a çok benzeyen Freebuds 2 Pro, AirPods’un yapamadığını yapacak ve kablosuz şarj desteğine yer verecek. Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanacak olan Freebuds 2 Pro, hem Android hem de iOS ile uyumlu olacak. 160 Euro civarında bir fiyata sahip olması beklenen bu kulaklığın henüz teknik özellikleri bilinmiyor.

Huawei Freebuds 2 Pro

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak olan Freebuds 2 Pro, özellikle kablosuz şarj desteği ile Apple’a ciddi bir rakip olacak gibi görünüyor. Apple’ın hala AirPods 2’yi duyurmamasını değerlendirecek olan Huawei, Freebuds 2 Pro ile büyük ilgi çekebilir.