HUAWEI Watch GT 5 Türkiye’de Satış Rekoru Kırdı

HUAWEI Watch GT 5

Huawei’nin 19 Eylül’de duyurduğu ve satış rekoru kıran yeni akıllı saatleri Watch GT 5 Serisi’ni, ön sipariş veren kullanıcılar ile buluşturmaya başladı. iOS ve Android uyumu, kullanıcıların talep ettiği ekran klavyesi ve 1 yıl ekstra garanti hediyesiyle Huawei Watch GT 5 Serisi tüm kullanıcılar için satışa sunuldu.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, geliştirilmiş sensörler ve HUAWEI TruSense Sistemi ile donatılarak sağlık ve fitness takibini daha hızlı, daha doğru ve kapsamlı bir şekilde sunuyor. Bu seri, havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeliyle dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunuyor.

HUAWEI Watch GT 5

Golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar sayesinde, 15.000’den fazla golf sahası haritası ve serbest dalış moduyla spor aktivitelerini daha kapsamlı bir şekilde takip edilebiliyor. 46mm, 42mm ve 41mm modelleriyle dikkat çeken bu seri, 14 güne kadar pil ömrü sunarak kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.

 HUAWEI Watch GT 5

Huawei Watch GT 5, Pro ve standart versiyonlarıyla geliyor. GT 5 Pro 46mm modelinde çizilmeye dayanıklı safir cam ile birlikte darbelere dayanıklı havacılık sınıfı titanyum alaşımı kullanılırken, 42mm’lik zarif beyaz seramik gövde ile stil ve işlevselliğin mükemmel bir karışımını sunuyor. GT 5 46mm ve GT 5 41mm modelleri ise paslanmaz çelik gövdeye sahip. Her iki model de dayanıklılık ve hafiflik sağlarken, modaya uygun bir görünüm sunuyor.

HUAWEI Watch GT 5

Huawei Watch GT 5 serisi, sadece Android değil, iOS cihazlarla da uyumlu olarak tasarlandı. Bu sayede, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor ve her iki platformda da sorunsuz bir deneyim sunuyor. Huawei, tüketici taleplerini göz önünde bulundurarak, SMS, WhatsApp, Instagram, Skype ve diğer mesajlaşma uygulamaları için tam klavye girişi desteği sağlayarak hızlı ve kolay iletişim imkanı sunuyor.

Ucuz Vision Pro’nun Ekran Detayları Ortaya Çıktı