Huawei Watch’un kutusu bile hazır!

huawei watch

Yeni nesil amiral gemisi P8 ile dikkatlerini üzerine çeken Huawei, geçen Mart ayında Barselona’da gerçekleştirilen MWC 2015’te Android Wear işletim sistemli akıllı saatini tanıtmıştı.

Bazı sorunlardan dolayı söz konusu akıllı saatin çıkışı ertelenmişti. Ancak Huawei Watch’ın FCC’den gerekli onayları almasından dolayı çok yakında satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Bunların ardından merakla beklenen akıllı saatin bu sefer ise kutusu ortaya çıktı. Yakında tüketicilerin beğenisine sunulacağı bilgisini güçlendiren kutu fotoğrafları, aynı zamanda akıllı saatin bazı özelliklerini de yeniden hatırlatıyor.

huawei watch

Gün yüzüne çıkan fotoğraflara baktığımızda ise Huawei Watch’ı dokulu ve şık bir tasarımlı kutu ambalajına sahip olduğu görülüyor.

Kutu açıldığında ise kullanıcıları, yumuşak sünger üzerine yerleştirilen akıllı saat karşılıyor. Elde edilen bilgilere göre söz konusu akıllı saatte 1.3 GHz frekans hızında çalışan Snapdragon 400 yongaseti, 4 GB dâhili depolama alanı, 1.4-inçlik ekran ve 512 MB ana bellek bulunuyor. Paslanmaz çelik kasa ile birlikte gelen Huawei Watch, kalp atış hızını da ölçebiliyor.

Apple Watch için geri sayım başladı!