Huawei Watch akıllı saat ön siparişe çıktı!

huawei watch on siparise cikti

IFA 2015’in yıldızlarından Huawei’nin akıllı saati Huawei Watch, Avrupa’da ön siparişe çıktı. Huawei Watch’ın ön sipariş fiyatı, teknik özellikleri ve diğer detayları haberimizde. Huawei Watch kaç paradan satışa çıktı?

huawei-watch-on-siparise-cikti

İlk kez akıllı saat işine giren Huawei, Watch isimli ürünüyle IFA 2015’te karşımıza çıktı. Fuarda beğenilen ürünler arasında yer alan Huawei Watch, Android Wear işletim sistemine sahip. Bu modelin en çok eleştirilen yanı ise NFC desteğinin olmaması. Huawei Watch modelinde çift çekirdekli 1.2 GHz hızında Snapdragon 400 işlemci ve 512 MB RAM yer alıyor. 1.4 inç boyutunda AMOLED teknolojisine sahip ekranın çözünürlüğü ise 400 x 400. 2 gün pil ömrü vaad eden akıllı saat, Avrupa’da ilk kez ön siparişe çıktı.

Huawei Watch’un Avrupa için belirlenen ön sipariş fiyatı 399 Euro ile 449 Euro arasında değişiyor. Bu rakam deri kayış ve çelik kayış gibi opsiyonlar sebebiyle ve ülkelerdeki ufak vergi farklılıklarından kaynaklanıyor. Ön sipariş ekranında saatin 2 ile 3 hafta arasında kargolanacağı bilgisine yer verilmiş. Amerika’da 349 Dolardan satışa çıkan Huawei Watch’ın meraklısına özel altın kaplamalı versiyonu da mevcut. Huawei Watch’ın ülkemizde de satışa çıkmasını bekliyoruz.

Samsung, Turtle Glass isimli yeni bir cam teknolojisi üzerinde çalışıyor!