HUAWEI Watch ailesi önemli bir kampanya dönemine girdi

HUAWEI Watch

Yüzlerce spor ve aktiviteyi destekleyen ister dağa tırmanırken ister takım elbise ile takılabilen, 24 saat kesintisiz sağlık takibi yapabilen ve her birinde on binlerce kişiselleştirme opsiyonları bulunan HUAWEI Watch akıllı saatleri, bir çok farklı zevk ve kullanıma hitap eden versiyonları ile büyük kitlelere hitap ediyor.

HUAWEI WATCH 4 ve WATCH 4 Pro, amiral gemisi bir akıllı saatin ne olabileceğinin sınırlarını zorluyor. Yeni seri, en gelişmiş sağlık yönetimi özellikleri paketi ile birinci sınıf fütüristik estetik tasarıma sahip. Bu akıllı saat ile kullanıcılar sağlıklarını şık bir şekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir şekilde bakma konusunda daha proaktif olabilirler.

HUAWEI Watch

WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme özelliğine sahip tıbbi sınıf EKG ve 8 kanallı optik kalp atış hızı sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabız düzeni gibi kalp sağlığı göstergelerinin doğru bir şekilde izlenmesini sağlıyor. Bu gelişmiş teknoloji, çeşitli sonuçların hassas EKG analizini sağlayarak kullanıcıları düzensiz kalp atışı ve arteriyel sertlik gibi kalple ilgili önemli risklere karşı uyarıyor.

HUAWEI Watch

 Watch Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor. Suya dayanıklı 16 yapıya sahip patentli tasarımı, HUAWEI WATCH Ultimate’ın aşırı derin deniz basıncına dayanmasını sağlıyor. Saat, ISO 22810 suya dayanıklılık standardı ve EN13319 dalış ekipmanı standardı testlerinden başarıyla geçti ve 24 saat boyunca 110 metre derinliğe daldırılabilir.

HUAWEI Watch

WATCH Ultimate, Huawei’nin en profesyonel ve kapsamlı sağlık yönetimi paketini kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıları sağlıklarıyla ilgilenmeleri için güçlendiren bu paket, gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, düzensiz kalp atış hızı bildirimi, damar sertliği riski için doğru tarama, tüm gün SpO2 izleme, tüm gece uyku takibi ve stres izleme özelliklerini içeriyor.

HUAWEI Watch

Watch D

WATCH D, bilek tipi EKG ve ilk kez gerçek zamanlı her yerde tansiyon izlemeyi mümkün kılarak, sağlık izlemenin rahatlığını tüketicilerin bileklerine getiriyor. HUAWEI WATCH D, tüketiciler için günlük sağlık izleme ve günlük takip arkadaşı olarak yeni bir seçenek.

WATCH D sadece bir kan basıncı sensörü veya kalp atış hızı izleme cihazı değil. Sağlık ölçümünün yanı sıra, bilimsel uyku izleme, tüm gün SpO2 izleme, cilt sıcaklığı algılama veya stres izleme gibi bir akıllı saatin tüm özelliklerini destekleyen ve 70’ten fazla egzersiz modu ile donatılmış tam işlevli bir akıllı saat.

ViewFinity S9 : Samsung’dan yeni 5K monitör