Huawei Watch 3 tanıtıldı! HarmonyOS ile gelen ilk saat

Huawei Watch GT 2e modeli

Huawei yeni nesil akıllı saat modelini nihayet tanıttı. Peki Huawei Watch 3 bizlere neler sunuyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Çin’in en büyük teknoloji üreticilerinden biri olan Huawei nihayet yeni nesil akıllı saat modelini tanıttı. Huawei’nin yeni tanıttığı akıllı saatin en büyük özelliği ise HarmonyOS ile geliyor olması. Genele baktığımızda bugün gerçekleşen etkinliğin asıl yıldızının HarmonyOS olduğunu söyleyebiliriz.

Televizyonlardan, tabletlere, akıllı saatlerden, akıllı telefonlara kadar pek çok cihazda sorunsuz bir şekilde çalışan HarmonyOS Huawei’nin gelecekteki tüm cihazların boy gösterecek.

Nitekim Huawei Watch 3’ün bu anlamda öncü cihazlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

huawei watch 3

Huawei Watch 3 tanıtıldı! HarmonyOS ile gelen ilk saat

HarmonyOS ile çalışan Huawei Watch 3 1.43 inçlik yuvarlak bir ekranla geliyor. Genele baktığımızda Huawei’nin klasik tasarım çizgisini koruduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan 466 x 466 piksel çözünürlüğünde olan bu ekranın 326 ppi piksel derinliğine sahip olduğunu da belirtelim.

Huawei imzası taşıyan bir yonga setinden güç alan saatte 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. 450 mAh’lık bir bataryadan beslenen saatin pil süresi ise yaklaşık olarak 2 hafta.

Diğer HarmonyOS destekli cihazlarla tamamen uyumlu olarak çalışan Huawei Watch 3’te Android desteği de bulunuyor. Yani Android işletim sistemine sahip telefonunuzla bu saati eşleştirerek rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Saatin Türkiye fiyatı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Honor modellerine Google play ne zaman gelecek? İşte yanıtı