Huawei Watch 3 Pro özellikleri ile meydan okuyor

2 2

Çinli teknoloji şirketi Huawei tarafından önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan yeni akıllı saat modeli Huawei Watch 3 Pro, oldukça ilginç özellikleri bünyesinde taşıyor.

Huawei Watch 3 Pro özellikleri ile meydan okuyor. Huawei son yılların en sansasyonel markalarından biri. Öyle ki şirket en tepeyi de gördü en dibi de. Bir zamanlar Samsung’la kıyaslanan, Apple’a rakip olarak gösterilen Çinli teknoloji şirketi, şimdilerde kendi ülkesinde bile en çok satan markalar klasmanında ilk 3’ün dışında kalıyor. Tabi bu durumun arkasında yatan temel sebep, başta Google ve TSMC olmak üzere birçok Amerika şirketinden ambargo yemiş olması.

2 2

İşin kötüsü, FBI tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan yeni casusluk suçlamalarıyla, ambargonun boyutu daha da artabilir. Ancak Çinli şirket gerçekten takdire şayan bir şekilde kendi işine bakmaya ve her geçen gün kendi ekosistemini kurmaya devam ediyor. İşte bu yüzden 27 Temmuz’da düzenlenecek olan etkinlik son derece önemli.

HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei Watch 3 Pro özellikleri ile meydan okuyor

Huawei’ye yakın kaynaklardan alınan haberlere göre, şirket bu etkinlikle akıllı telefondan akıllı saate kadar pek çok yeni cihazını ilk defa gözler önüne serecek. İşte bu cihazlardan biri olan Huawei Watch 3 Pro (2022) ise ilk defa kanlı canlı bugün göründü.

Şirket tarafından paylaşılan bir video sayesinde kendini gösteren akıllı saate dair her ne kadar çok kapsamlı bir malumatımız olmasa da, yeni paylaşım sayesinde bu saatin EKG çekme, kandaki oksijen seviyesini ölçme, kalp atış hızını takip etme gibi özelliklerinin olduğunu biliyoruz.

HUAWEI WATCH GT Runner

Ayrıca bu akıllı saat modelinde Huawei’nin kendi geliştirdiği yeni navigasyon uygulaması bulunacak. Her ne kadar şu an için Huawei Watch Pro (2022) hakkında bildiklerimiz son derece sınırlı olsa da, 27 Temmuz’da düzenlenecek etkinlik sonrası tüm sis perdesi ortadan kalkacaktır.

WhatsApp grup özelliği yenileniyor