Huawei Watch 3 Pro fiyatıyla şaşırttı

Huawei Watch 3 Pro fiyatı neden yüksek

Şimdiye kadar uygun fiyatlı akıllı saatleriyle trend olan Huawei, Watch 3 Pro modelinin fiyatıyla şaşırttı. İşte konuya ilişkin detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Huawei, geçtiğimiz günlerde yeni P serisi modellerini tanıtmıştı. Çinli üretici yeni P serisi modellerle birlikte Watch 3 Pro’yu da teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Peki Watch 3 Pro genel anlamda neler vaat ediyor?

Bilindiği üzere Huawei akıllı saat tarafında oldukça istikrarlı bir yapıya sahipti. Rakiplerine göre daha uygun fiyat seçenekleri sunan Çinli üretici, performans tarafında da beklentileri rahatlıkla karşılıyordu.

Fakat Huawei’nin yeni nesil akıllı saat modeli Watch 3 Pro, fiyatı ile bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Huawei Watch 3 Pro fiyatıyla şaşırttı

Avrupa fiyatı yaklaşık olarak 500 euro olan saatin ülkemizde de 5000 TL’nin üzerinde bir etiketle satışa sunulması planlanıyor. Hali hazırda en pahalı akıllı saat olan Apple Watch 6’nın bile fiyatı 4000 TL’nin altında.

Hal böyleyken Huawei’nin 5000 TL üzeri fiyat etiketiyle bu saati kime satacağı gerçekten büyük merak konusu. Üstelik, Watch 3 Pro öyle büyük bir yenilik de vaat etmiyor. Yani tansiyon ya da şeker ölçme gibi bir özellik de söz konusu değil.

Muhtemelen Huawei bu fiyat etiketini kısa süre sonra önemli oranda düşürecektir. Yine de şimdilik saatin fiyatının absürt seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

JBL, inanılmaz pil ömrüne sahip en yeni iki ürününü duyurdu