JBL, inanılmaz pil ömrüne sahip en yeni iki ürününü duyurdu

JBL Live 660NC 2

Ses endüstrisinde küresel bir lider olan JBL, yakın zamanda ses kategorisi için birkaç yeni ürünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu sefer duyurulan ürünler, JBL Live 660NC kulak üstü kulaklıklar ve JBL Live Pro Plus gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklıklar oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre bu ürünlerin her ikisi de JBL’nin İmza Sesi, uyarlanabilir gürültü önleme ve dijital asistan desteği ile eller serbest kontrol gibi özelliklerle donatılacak . Ses markası ayrıca, bu cihazların her ikisinin de günümüz tüketicileri için en iyi yenilik ve imza sesi kombinasyonunun sonucu olduğunu iddia ediyor.

İlk olarak JBL Live 660NC’ye gelen cihaz, Rs fiyat etiketine sahip olacak. 14.999 ve Siyah, Mavi ve Beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ve JBL Live Pro Plus kulaklıklar Rs’de satışa sunulacak. 16.999 ve Siyah ve Beyaz renklerde gelecek.

JBL Live 660NC

lk olarak JBL Live 660 NC hakkında konuşmak gerekirse, bu, 50 saate kadar pil ömrü sunabilen bir kulak üstü kulaklıktır. Ancak, Uyarlamalı Gürültü Önleme özelliğini kullanırken, kulaklıklar 40 saate kadar dayanır. Cihaz ayrıca hızlı şarj ile donatılmış olarak gelir ve 10 dakikalık hızlı şarj size 4 saatten fazla oynatma sağlıyor. JBL Live 660NC ayrıca, sesli komutları kullanarak tercih edilen sesli yardımcılara kolay erişim sağlayan Device Action desteği ile donatılmış durumda.

JBLLive Pro Plus’a gelince, tanıdık AirPod benzeri bir tasarıma sahip kulak içi kulaklıklar. Cihaz ayrıca, kullanıcılara gürültülü ortamlarda kristal netliğinde bir arama deneyimi sunan yankı engelleme teknolojisine sahip her kulaklıkta üç mikrofon ile birlikte gelir.

Kulaklıklar ayrıca IPX4 sertifikalıdır ve cihazın ayrıca ANC olmadan 7 saate kadar ve gürültü önleme özelliği kullanılıyorsa 6 saate kadar oynatma sunacağı bildirilmektedir. Cihaz ayrıca 21 saate kadar pil ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor.

Nokia tablet bölümüne odaklanacak